Buurt in beeld

Makelaar Amsterdam
Noord

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze verkoopstatistieken in
Noord

Vraag woningmarktcijfers aan van Noord

  • Gemiddelde vraagprijzen per m2
  • Prijsindex t.o.v. vorige
    maand / kwartaal / jaar
  • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam Noord?

Onze makelaar in Amsterdam Noord is Kaylee, een rasechte Amsterdamse. Begonnen op de binnendienst maar inmiddels actief als aan- en verkopend makelaar in Amsterdam Noord. Met een verleden in de topsport als handbalster acteert zij nu als topmakelaar. Bij haar staat de cliënt altijd in het middelpunt en staan vertrouwen en ontzorgen bij haar hoog in het vaandel. Op deze manier vindt zij de perfecte koper voor iedere woning!

Waarom Amsterdam at Home de juiste makelaar in Amsterdam Noord is!

Een makelaar in Amsterdam Noord met een verleden als topsporter. Kaylee heeft dan ook een echte aanpakkers mentaliteit en gaat proactief op zoek naar potentiële kopers. Natuurlijk wordt zij door ons team van enthousiaste makelaars ondersteund in deze zoektocht. De persoonlijke benadering die wij als makelaar in Amsterdam Noord hanteren zorgt dan ook voor ongekende resultaten. Naast onze persoonlijke benadering beschikken wij ook over een eigen datamodel. Dit model geeft ons een uniek inzicht in de cijfers, data en ontwikkelingen van de Amsterdamse huizenmarkt.

De cijfers van uw buurt inzien?

Onze makelaars staan voor een proactieve aanpak. Wij zijn een team van enthousiaste makelaars met een persoonlijke benadering. Wij houden de lijntjes graag kort zodat we snel kunnen reageren. Ook beschikken wij over een eigen datamodel. Dit zorgt voor een uniek inzicht wat betreft ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt. Door dit unieke datamodel kunnen wij u de beste prijs adviseren om het hoogst mogelijke resultaat te behalen. Daarnaast hanteren wij een Brexit strategie, speciaal gericht op expats. De huidige toestroom van expats op de Amsterdamse huizenmarkt neemt sterk toe. Deze groep spreken wij aan door gebruik te maken van de juiste kanalen. Ook ons grote netwerk van makelaars, taxateurs en bouwkundigen kan net het verschil maken tussen aan-/ verkopen of niet. Tot slot specialiseren wij ons per buurt. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt en wat er aan de hand is in uw favoriete buurt(en)”

De verschillende kanalen waar Amsterdam AT home gebruik van maakt

Er zijn een aantal verschillende kanalen waar gebruik van kan worden gemaakt om uw huis in Amsterdam Noord te verkopen. Zo maken wij als een van de weinige makelaars in Amsterdam Noord gebruik van Rightmove. Dit is hét grootste woningplatform van de UK. Zoals al eerder benoemd hebben wij onze eigen datamodellen ontwikkeld. Dit geeft ons unieke inzichten in de woningprijzen van Amsterdam Noord.

Verder is er in de loop van de jaren een database met geïnteresseerde per gebied opgebouwd. Zo kan er voor Amsterdam Noord een mail worden verzonden waarin wij uw huis onder de aandacht brengen, nog voordat deze op Funda staat. Naast e-mail marketing verzorgen wij ook, indien gewenst, social media campagnes om uw woning onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. En als dit alles nog niet voldoende blijkt te zijn maken wij ook gebruik van Qualis. Deze exclusieve verkooporganisatie richt zich op het hogere segment. Hierbij zijn 55 makelaars aangesloten, waarvan Amsterdam at Home er een van is. Dit zijn de voornaamste manieren waarmee wij uw huis onder de aandacht brengen van het publiek!

Over Amsterdam Noord

Het stadsdeel Amsterdam-Noord is gescheiden van de rest van Amsterdam door het IJ. Een in het oog springend kenmerk van Amsterdam Noord, is de Toren Overhoeks. Een 80 meter hoog kantoorgebouw aan de oever van het IJ. Gebouwd in opdracht van Shell. Amsterdam Noord is een tevens een belangrijk industriegebied voor petrochemie en scheepsbouw.

Recente transacties in Noord