Buurt in beeld

Makelaar Amsterdam
Zuid

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze verkoopstatistieken in
Zuid

Vraag woningmarktcijfers aan van Zuid

  • Gemiddelde vraagprijzen per m2
  • Prijsindex t.o.v. vorige
    maand / kwartaal / jaar
  • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam Zuid?

Onze makelaar in Amsterdam Zuid is Wouter Thöne. Geboren en getogen in Amsterdam Zuid en kent deze buurt dan ook als z’n broekzak. Als makelaar in Amsterdam Zuid weet hij tot ongekende prestaties te komen. “Als vertrouwensman, adviseur én klankbord kun jij als makelaar voor zorgen voor optimaal resultaat bij aan- of verkoop. Alles draait om een vloeiende samenwerking tussen makelaar en klant”

Waarom Amsterdam at Home de juiste makelaar in Amsterdam Zuid is!

Als makelaar in Amsterdam Zuid staan wij garant voor een proactieve aanpak. Ons team van enthousiaste makelaars heeft een persoonlijke benadering en houdt graag de lijntjes kort. Zo kunnen we snel reageren op eventuele veranderingen. Ook onze unieke aanpak met het daarbij behorende eigen datamodel zorgt er voor dat wij nèt een stapje meer weten als makelaar in Amsterdam Zuid. Zo houden wij de ontwikkelingen van de woningprijzen nauw in de gaten en kunnen wij u de beste prijs adviseren wat betreft uw woning in Amsterdam Zuid. Met onze “Expat strategie” zorgen wij dat uw huis onder de aandacht wordt gebracht van expats. De huidige toestroom van expats van over de hele wereld neemt sterk toe. Door via de juiste kanalen deze doelgroep aan te spreken kunnen wij het hoogst mogelijke resultaat behalen met uw woning. Ook het grote netwerk van taxateurs en bouwkundige kan het verschil maken tussen het aan-/ verkopen of niet. Tot slot specialiseren wij ons per buurt. Zo specialiseert onze makelaar in Amsterdam Zuid zich specifiek en alleen op de buurten die zich in zijn regio bevinden. zo weten wij wat er speelt én wat er aan de hand is in de buurt waarin u aan-/ of verkoopt

De verschillende kanalen waar Amsterdam AT home gebruik van maakt

Om een huis te verkopen werken wij internationaal samen met Rightmove, het grootste woningplatform van de UK. Wij hebben dankzij ons eigen datamodel inzichten in de meest actuele ontwikkelingen van de woningprijzen van Amsterdam Zuid. Verder maken wij gebruik van een database met geïnteresseerden. Deze kunnen wij per mail op de hoogte stellen van uw woning in Amsterdam, nog voordat deze op Funda staat. Ook maken wij gebruik van gerichte social media campagnes om aandacht te krijgen voor uw woning. Indien dat nog niet voldoende is om uw huis te verkopen maken wij gebruik van Qualis. Dit is een exclusieve verkooporganisatie waarbij 55 makelaars van het hogere segment zijn aangesloten. Wij doen er alles aan om uw woning bij het publiek onder de aandacht te krijgen!

Over de buurt

Het stadsdeel Zuid kenmerkt zich door de vele beeldhouwwerken. Tijdens de ontwikkeling  werden beeldhouwers nauw betrokken bij het project. Zij waren voornamelijk verantwoordelijk voor de openbare ruimtes in het stadsdeel. Amsterdam Zuid is tevens het zakencentrum van Amsterdam. Dit is te danken aan de Zuidas, welke gelegen is in dit stadsdeel. Ook is er genoeg groen te vinden. Denk dan aan parken als het Vondelpark en het Amstelpark.

Recente transacties in Zuid