Buurt in beeld

Makelaar Amsterdam
Zuid

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze verkoopstatistieken in
Zuid

Vraag woningmarktcijfers aan van Zuid

  • Gemiddelde vraagprijzen per m2
  • Prijsindex t.o.v. vorige
    maand / kwartaal / jaar
  • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam Zuid?

Onze makelaar in Amsterdam Zuid is Wouter Thöne. Geboren en getogen in Amsterdam Zuid. Hij kent deze buurt dan ook als z’n broekzak. Als makelaar in Amsterdam Zuid weet hij tot ongekende prestaties te komen. “Als vertrouwensman, adviseur én klankbord kun jij als makelaar voor zorgen voor optimaal resultaat bij aan- of verkoop. Alles draait om een vloeiende samenwerking tussen makelaar en klant”

Makelaar Amsterdam Zuid

Amsterdam at Home onderscheid zich door haar geheel eigen aanpak. Proactief, data gedreven én persoonlijk, dat is hoe wij ons onderscheiden. Combineer dit met de unieke kennis die de makelaars van Amsterdam Zuid hebben en u zult zich verbazen over het resultaat dat zij voor u behalen. En dat wordt bevestigd door onze klanten. Zij beoordelen ons met een 9.8 gemiddeld!

Hoe wij worden beoordeeld als makelaar in Amsterdam Zuid

Fijn kantoor! Wouter is een enthousiaste en ervaren makelaar met goede adviezen. Komt op de juiste momenten in actie en is erg betrokken tijdens het proces. Daarnaast (bijna dagelijks) enorm fijn geholpen door Kaylee: super snelle reacties, fijne adviezen en heldere communicatie. Top!

 

Beoordelingen als makelaar

Onze unieke aanpak als makelaar in Amsterdam Zuid

Met onze proactieve en persoonlijke benadering zorgen wij dat uw huis onder de aandacht wordt gebracht van de juiste personen. Wij hebben meerdere verschillende strategieën ontwikkeld om het beste resultaat voor u te behalen. Daarnaast werkt ons enthousiaste team van makelaars nauw met elkaar samen.

Speciaal ontwikkelde expat strategie

Mede dankzij onze unieke werkwijze behalen wij als makelaar in Amsterdam Zuid optimaal resultaat. Amsterdam is een populaire stad onder expats. Zo zien wij ook vaak expats huizen in Amsterdam Zuid bezichtigen. Om deze doelgroep in hun wensen en behoeften te voorzien hebben wij hier een speciale strategie voor ontwikkeld. Zo werken wij nauw samen met Rightmove, het grootste woningplatform van de UK. Ook is onze website meertalig om zowel Spaanstalige- als Engelstalige bezoekers in hun eigen taal kennis te kunnen laten maken hun makelaar in Amsterdam Zuid. Tot slot kunnen wij gebruik maken van onze e-mail database waarin wij ons (ook) expliciet kunnen richten tot expats.

Onze vernieuwende en digitale manier van makelen

Ook onze unieke aanpak met het daarbij behorende eigen datamodel zorgt er voor dat wij nèt een stapje meer weten als makelaar in Amsterdam Zuid. Daarnaast maken we gebruik van verschillende online kanalen. Zo kan er gebruik worden gemaakt van verschillende sociale media, hebben wij een e-mail database van woningzoekenden én bieden wij de mogelijkheid te adverteren via verschillende display kanalen. En bent u benieuwd wat de woningwaarde van uw huis in Amsterdam Zuid? Bereken dan online uw woningwaarde middels onze handig tool! Liever een compleet overzicht van de woningmarkt cijfers van Amsterdam Zuid? Download dan een kwartaalrapport en krijg ieder kwartaal de meest recente cijfers toegestuurd.

Woningmarktcijfers

Een gevestigde en betrouwbare partij in de Amsterdamse makelaardij!

Amsterdam at Home makelaars is een gevestigde en betrouwbare partij in de Amsterdamse makelaardij. In de loop van de jaren hebben wij een groot netwerk van taxateurs en bouwkundige experts opgebouwd. Ook zijn wij aangesloten bij Qualis, een exclusieve verkooporganisatie waarbij 55 makelaars van het hogere segment zijn aangesloten. Voor een makelaar in Amsterdam Zuid is dit een zeer handig instrument om uw huis onder de aandacht te brengen onder de juiste doelgroep. Uiteraard wordt uw woning ook op Funda geplaatst. Tot slot hebben wij voor iedere buurt een specialist. Voor Amsterdam is dat Wouter, hij kent Amsterdam Zuid dan ook door en door en weet wat er speelt. Op deze manier doen wij er alles aan om uw woning bij het publiek onder de aandacht te krijgen.

Over de buurt

Het stadsdeel Zuid kenmerkt zich door de vele beeldhouwwerken. Tijdens de ontwikkeling  werden beeldhouwers nauw betrokken bij het project. Zij waren voornamelijk verantwoordelijk voor de openbare ruimtes in het stadsdeel. Amsterdam Zuid is tevens het zakencentrum van Amsterdam. Dit is te danken aan de Zuidas, welke gelegen is in dit stadsdeel. Ook is er genoeg groen te vinden. Denk dan aan parken als het Vondelpark en het Amstelpark.

Recente transacties in Zuid