Buurt in beeld

Makelaar Amsterdam
Centrum

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze verkoopstatistieken in
Centrum

Vraag woningmarktcijfers aan van Centrum

  • Gemiddelde vraagprijzen per m2
  • Prijsindex t.o.v. vorige
    maand / kwartaal / jaar
  • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam Centrum ?

Onze buurtspecialist en makelaar in Amsterdam Centrum is Anouk. Zij is geboren en getogen in Amsterdam en kent het centrum als geen ander. Met meer dan 25 jaar ervaring is zij een bekend gezicht in de Amsterdamse makelaardij. Geen moeite is voor haar te veel en door de jaren heen heeft zij veel klanten aan haar weten te binden door haar grote passie: klanten blij maken! In combinatie met de unieke werkwijze van Amsterdam at Home weet zij tot ongekende prestaties te komen voor het verkopen van uw huis!

Makelaar in Amsterdam Centrum? Wij adviseren u graag!

Als makelaar in Amsterdam Centrum zorgt Anouk met haar persoonlijke benadering voor resultaat. En natuurlijk doet zij dat niet alleen, maar met een team van enthousiaste makelaars die haar ondersteunen. Samen houden zij de lijntjes kort, met zowel de klant als met elkaar. Op deze manier kan zij snel schakelen wanneer er ontwikkelingen zijn met betrekking tot het aan- of verkopen van een huis.

Daarnaast geeft het analyseren van ons eigen datamodel haar unieke inzichten die andere makelaars in Amsterdam Centrum niet hebben. Zo kunnen wij op basis van data een zo hoog mogelijke prijs realiseren voor uw woning. Ook de toenemende stroom van expats brengt kansen met zich mee. Door de juiste digitale kanalen in te schakelen in de juiste fase van het verkoopproces zorgen wij dat uw huis onder de aandacht komt van expats. Verder is in de loop van de jaren een groot netwerk van makelaars, taxateurs en bouwkundigen ontstaan. Dit netwerk kan net het verschil maken tussen het aan-/ en verkopen van uw huis.

De verschillende kanalen waar Amsterdam AT home gebruik van maakt

Er zijn een aantal verschillende kanalen waar gebruik van kan worden gemaakt om uw huis in Amsterdam Centrum te verkopen. Zo maken wij als een van de weinige makelaars in Amsterdam Centrum gebruik van Rightmove. Dit is hét grootste woningplatform van de UK. Zoals al eerder benoemd hebben wij onze eigen datamodellen ontwikkeld. Dit geeft ons unieke inzichten in de woningprijzen van Amsterdam Centrum.

Ook is er in de loop van de jaren een database met geïnteresseerde per gebied opgebouwd. Zo kan er voor Amsterdam Centrum een mail worden verzonden waarin wij uw huis onder de aandacht brengen, nog voordat deze op Funda staat. Naast e-mail marketing verzorgen wij ook, indien gewenst, social media campagnes om uw woning onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. En als dit alles nog niet voldoende blijkt te zijn maken wij ook gebruik van Qualis. Deze exclusieve verkooporganisatie richt zich op het hogere segment. Hierbij zijn 55 makelaars aangesloten, waarvan Amsterdam at Home er een van is. Dit zijn de voornaamste manieren waarmee wij uw huis onder de aandacht brengen van het publiek!

Over Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam wordt gekenmerkt door de pittoreske grachtengordel en fraaie Amsterdamse huizen. In het centrum vind u onder andere de Jordaan, Dierentuin Artis en vele mooie pleinen als het Waterlooplein, de Dam en het Rembrandtplein. De Kalverstraat, Leidsestraat en uiteraard de negen straatjes maken dit deel van Amsterdam perfect voor een dagje shoppen. Daarnaast bevinden zich er veel leuke eet- en drinkgelegenheden.
Bent u gek op theater en film? Het Centrum van Amsterdam biedt op die gebied zeer veel mogelijkheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan Carré en de Stadsschouwburg. Kortom: het centrum ademt een en al sfeer en wij helpen u graag om uw droomplek hier te vinden!

Maak een afspraak

Makelaar Amsterdam Centrum

Recente transacties in Centrum