Buurt in beeld

Makelaar Amsterdam
Funenpark

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze verkoopstatistieken in
Funenpark

Vraag woningmarktcijfers aan van Funenpark

  • Gemiddelde vraagprijzen per m2
  • Prijsindex t.o.v. vorige
    maand / kwartaal / jaar
  • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam Funenpark?

U wilt een makelaar die Amsterdam Funnenpark niet alleen door en door kent, maar ook weet te komen tot prestaties. Amsterdam At Home Makelaars staat daarvoor garant. Op deze pagina ziet u niet alleen onze aan- en verkoop prestaties, maar ook onze unieke werkwijze en de beoordelingen die de klanten hebben gegeven.

Waarom Amsterdam at Home de juiste makelaar in Amsterdam Funenpark is!

Onze makelaars staan voor een proactieve aanpak. Wij zijn een team van enthousiaste makelaars met een persoonlijke benadering. Wij houden de lijntjes graag kort zodat we snel kunnen reageren. Ook beschikken wij over een eigen datamodel. Dit zorgt voor een uniek inzicht wat betreft ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt. Door dit unieke datamodel kunnen wij u de beste prijs adviseren om het hoogst mogelijke resultaat te behalen. Daarnaast hanteren wij een Brexit strategie, speciaal gericht op expats. De huidige toestroom van expats op de Amsterdamse huizenmarkt neemt sterk toe. Deze groep spreken wij aan door gebruik te maken van de juiste kanalen. Ook ons grote netwerk van makelaars, taxateurs en bouwkundigen kan net het verschil maken tussen aan-/ verkopen of niet. Tot slot specialiseren wij ons per buurt. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt en wat er aan de hand is in uw favoriete buurt(en)”

De verschillende kanalen waar Amsterdam AT home gebruik van maakt.

Om een huis te verkopen werken wij internationaal samen met Rightmove, het grootste woningplatform van de UK. Wij hebben dankzij ons eigen datamodel inzichten in de meest actuele ontwikkelingen van de woningprijzen van het Funenpark! Verder maken wij gebruik van een database met geïnteresseerden. Deze kunnen wij per mail op de hoogte stellen van uw woning in Amsterdam, nog voordat deze op Funda staat. Ook maken wij gebruik van gerichte social media campagnes om aandacht te krijgen voor uw woning. Indien dat nog niet voldoende is om uw huis te verkopen maken wij gebruik van Qualis. Dit is een exclusieve verkooporganisatie waarbij 55 makelaars van het hogere segment zijn aangesloten. Wij doen er alles aan om uw woning bij het publiek onder de aandacht te krijgen!

Over Het Funenpark

Het Funenpark heeft mooie woningen, is autovrij en heeft veel groen. Een kleine wijk op de Oostelijke Eilanden, tussen de Czaar Peterbuurt, de Cruquiuskade en de spoorlijn tussen CS en Muiderpoort. In het Funenpark is ook een cultuurhistorisch element aanwezig, het fundament van bolwerk Zeeburg. Dit is één van de weinige bewaarde onderdelen van de Amsterdamse stadsomwalling uit 1662 die als een halve cirkel om de stad liep langs de Singelgracht. In 2007 is het gebied grotendeels volgebebouwd met “villa’s”. Daarmee is het park omgetoverd tot een prachtige plek om te wonen. Waar kinderen spelen en jongeren voetballen. Deze plek is geliefd bij heel veel mensen, en terecht!

Recente transacties in Funenpark