Buurt in beeld

Makelaar Amsterdam
Centrum

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze verkoopstatistieken in
Centrum

Hekelveld 3 4
Te koop
Silodam 442 +PP
Te koop
Bloedstraat 19 H
Verkocht
Raamstraat
Aangekocht
Keizersgracht IV
Aangekocht
Oudeschans b
Aangekocht
Vinkenstraat hs
Aangekocht
Waterlooplein 11 F
Aangekocht
Funenpark 85
Verkocht
Kerkstraat 85
Verkocht
Hekelveld 3 III
Verkocht
Geschutswerf 79
Verkocht
Herengracht 46 C
Verkocht
Lindengracht 332
Verkocht
Paardenstraat 28
Verkocht
Weteringstraat 2
Verkocht
Westerdok 476
Verkocht
Marnixkade 68 I
Verkocht
Westerdok 738
Verkocht
Kerkstraat 36
Verkocht

Vraag woningmarktcijfers aan van Centrum

  • Gemiddelde vraagprijzen per m2
  • Prijsindex t.o.v. vorige
    maand / kwartaal / jaar
  • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam Centrum ?

U wilt een makelaar die Amsterdam Centrum niet alleen door en door kent, maar ook weet te komen tot prestaties. Amsterdam At Home Makelaars staat daarvoor garant. Op deze pagina ziet u niet alleen onze aan- en verkoop prestaties, maar ook onze unieke werkwijze en de beoordelingen die de klanten hebben gegeven.

Waarom Amsterdam at Home de juiste makelaar in Amsterdam Centrum is!

Onze makelaars staan voor een proactieve aanpak. Wij zijn een team van enthousiaste makelaars met een persoonlijke benadering. Wij houden de lijntjes graag kort zodat we snel kunnen reageren. Ook beschikken wij over een eigen datamodel. Dit zorgt voor een uniek inzicht wat betreft ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt. Door dit unieke datamodel kunnen wij u de beste prijs adviseren om het hoogst mogelijke resultaat te behalen. Daarnaast hanteren wij een Brexit strategie, speciaal gericht op expats. De huidige toestroom van expats op de Amsterdamse huizenmarkt neemt sterk toe. Deze groep spreken wij aan door gebruik te maken van de juiste kanalen. Ook ons grote netwerk van makelaars, taxateurs en bouwkundigen kan net het verschil maken tussen aan-/ verkopen of niet. Tot slot specialiseren wij ons per buurt. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt en wat er aan de hand is in uw favoriete buurt(en)”

De verschillende kanalen waar Amsterdam AT home gebruik van maakt

Om een huis te verkopen werken wij internationaal samen met Rightmove, het grootste woningplatform van de UK. Wij hebben dankzij ons eigen datamodel inzichten in de meest actuele ontwikkelingen van de woningprijzen van Amsterdam Centrrum. Verder maken wij gebruik van een database met geïnteresseerden. Deze kunnen wij per mail op de hoogte stellen van uw woning in Amsterdam, nog voordat deze op Funda staat. Ook maken wij gebruik van gerichte social media campagnes om aandacht te krijgen voor uw woning. Indien dat nog niet voldoende is om uw huis te verkopen maken wij gebruik van Qualis. Dit is een exclusieve verkooporganisatie waarbij 55 makelaars van het hogere segment zijn aangesloten. Wij doen er alles aan om uw woning bij het publiek onder de aandacht te krijgen!

Over Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam wordt gekenmerkt door de pittoreske grachtengordel en fraaie Amsterdamse huizen. In het centrum vind u onder andere de Jordaan, Dierentuin Artis en vele mooie pleinen als het Waterlooplein, de Dam en het Rembrandtplein. De Kalverstraat, Leidsestraat en uiteraard de negen straatjes maken dit deel van Amsterdam perfect voor een dagje shoppen. Daarnaast bevinden zich er veel leuke eet- en drinkgelegenheden.

Bent u gek op theater en film? Het Centrum van Amsterdam biedt op die gebied zeer veel mogelijkheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan Carré en de Stadsschouwburg. Kortom: het centrum ademt een en al sfeer en wij helpen u graag om uw droomplek hier te vinden!

Recente transacties in Centrum