Kotterspad

Amsterdam

513.000,- k.k.

Aangekocht

Kenmerken

  • Vraagprijs

    513.000,- k.k.

Bouw

Omschrijving

Algemeen

Perfect onderhouden en uitgebouwd parterre appartement met ongekend royaal terras op het zuiden en westen (maar liefst 117m²!) en een prachtige woonkeuken met kookeiland! De woning is in 2007 uitgebouwd waarbij een exrtra woonruimte is gecreëerd van maar liefst 16 m². De keuken (Bruynzeel) is geplaatst in 2011 en voorzien van luxe inbouwapparatuur, een genot voor een kookliefhebber. Dankzij het kookeiland met eetbar is dit snel de favoriete plaats in huis. Vanaf het terras zicht op de jachthaven.

In de onderbouw beschikt de woning over een garage en een berging. Het appartement is gelegen op eigen grond.

De indeling is als volgt: entree, L-vormige hal, toilet met fontein, stookruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger, bergkast. Badkamer met ligbad en wastafelmeubel. Zeer ruime woonkamer met visgraat gelegde houten vloer. Middels schuifpui toegang tot het ongekend royale terras. Open woonkeuken met kookeiland voorzien van diverse inbouwapparatuur. Slaapkamer 1 toegankelijk vanuit de keuken met zicht op het terras. Hoofdslaapkamer met 2 vaste kastenwanden en deur met toegang tot het terras.

Het appartement is gelegen op de Zuid-As, de internationale toplocatie voor kantoren en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal zakencentrum. Door deze ligging een goede verbinding met het openbaar vervoer (sneltram en diverse buslijnen) en de Ringweg A-10, beschikt dit appartement over een uitstekende bereikbaarheid. Op loopafstand is het VU Ziekenhuis en de Vrije Universiteit gelegen.

Het Amsterdamse Bos is gelegen aan de achterzijde van het complex met o.a. maneges, tennisparken, hockey- en voetbalvelden, speelweiden, het openlucht theater en kinderboerderijen, kortom voldoende mogelijkheid om te recreëren.

Parkeren kan tevens voor de deur waar het mogelijk is gratis te parkeren.

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport