Een makelaar in Amsterdam die bij u past en voor u klaar staat

Als makelaar in Amsterdam bieden wij een proactieve, persoonlijke en datagedreven aanpak voor de aan- of verkoop een uw woning. Makelaarskantoor Amsterdam at Home heeft voor iedere buurt een eigen buurtspecialist. Zij weten alle ins- en outs van iedere buurt. Deze kennis combineren we met onze real-time data en behalen zo maximale resultaat voor onze klanten. Als enige vastgoedmakelaar in Amsterdam bieden wij u inzicht in de actuele prijs per vierkante meter of het gemiddelde overbieding percentage en kunt u online uw woningwaarde berekenen. Dit alles combineren wij met een proactieve werkhouding. Zo zorgen wij ervoor dat wij als makelaar in Amsterdam de beste prijs voor u als aan- of verkoper realiseren.

Makelaar Amsterdam at Home
De 5 pilaren van
onze proactieve aanpak

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

De reviews zijn uiteenlopend en gaan over zowel aan- als verkoop. En met een gemiddelde beoordeling van 9.8 zijn wij door onze klanten beoordeeld als het beste makelaarskantoor van Amsterdam. En daar zijn we dan ook meer dan trots op!

Lees hier onze referenties

Als makelaar in Amsterdam beoordeeld met een 9.8

Waarom zou u een makelaar inschakelen?

Als u binnenkort op zoek gaat naar een woning in Amsterdam is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Waarom? Omdat wij als makelaarskantoor nou eenmaal meer daadkracht hebt dan wanneer u als particulier alleen op zoek gaat. Met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt heeft Amsterdam at Home makelaars een groot klantenbestand opgebouwd. En naast onze ervaring heeft Amsterdam at Home ook een unieke expat strategie. Zo zijn wij het enige makelaarskantoor die de website hebben vertaald in zowel het Engels als in het Spaans en hebben wij een exclusieve samenwerking met het grootste woningplatform van Engeland, Rightmove. Ook spreken onze makelaars vloeiend Engels om het aan- of verkoopproces vlot te laten verlopen.

Maak kennis met ons team
Het makelaars kantoor in Amsterdam dat voor iedere buurt een eigen specialist heeft

De makelaar in Amsterdam met een online verkoopstrategie.

Wanneer u uw woning wilt verkopen kunt u vertrouwen de makelaars van Amsterdam at Home. Onze online verkoopstrategie gaat verder dan alleen uw woning plaatsen op Funda. Naast uw woning plaatsen op funda bieden wij ook:

  • Advertenties op Social Media (Facebook, Instagram, LinkedIn)
  • Email marketing naar een database van meer dan 10.000 huizenzoekers
  • Promotie via Google en het aangesloten Display netwerk
  • Adverteren via Funda
  • Internationale presentatie via Rightmove
  • Presentatie via het Qualis netwerk
Woning verkopen
Uitwerken van online strategie door onze makelaars in Amsterdam

Woning aankopen? Vraag onze buurt specialisten om advies!

Want gaat het om het aankopen van een woning, dan staan wij als buurt specialisten in onze kracht. Wij weten wat er speelt in iedere buurt en in de Amsterdamse huizenmarkt. Ook heeft meer dan 20 jaar ervaring als makelaar in Amsterdam gezorgd dat wij een groot netwerk aan taxateurs en bouwkundigen hebben opgebouwd. Onze buurtspecialisten weten zo direct wanneer een woning te koop wordt aangeboden. Wij stellen onze klanten hier dan ook meteen van op de hoogte. Een persoonlijke benadering zoals alleen Amsterdam at Home dat kent! En koopt u een woning aan via Amsterdam at Home? Dan kunt u middels een totaalpakket ook uw woning door de specialisten van Amsterdam at Home laten verkopen. Door gebruik te maken van real time data kan makelaarskantoor Amsterdam at home vastgoed online laten waarderen. Eenvoudig vanaf uw desktop, tablet of mobiele telefoon.

Woning kopen
Onze makelaars in Amsterdam

Onze makelaars in Amsterdam

Buurten in Amsterdam

Onze buurt specialisten zijn als makelaar actief in geheel Amsterdam. Iedere makelaar is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen buurt en weten alle hotspots te benoemen. In combinatie met real time data van de Amsterdamse huizenmarkt én onze proactieve werkwijze maakt dat wij het gehele aan- en verkoopproces voor u ontzorgen. Zo behalen we maximaal resultaat met de aan- of verkoop van vastgoed, in welke buurt dan ook. Klik op een buurt om te zien hoe een buurtspecialist de buurt beschrijft.

Naar de buurten

onze buurtspecialist over Amsterdam Nieuw-West

Als makelaar in Amsterdam Nieuw-West een fijne wijk om als buurtspecialist in te werken. Het is gelegen in het westen van de stad en omvat wijken zoals Slotermeer, Geuzenveld, Osdorp en Nieuw Sloten. Het is een van de grootste stadsdelen van Amsterdam en heeft een diverse bevolkingssamenstelling. Er zijn veel groene gebieden, zoals het Sloterpark en het Osdorppark, evenals een aantal winkelcentra en recreatieve voorzieningen. Nieuw-West wordt ook gekenmerkt door een groot aantal sociale huurwoningen en een aantal grote projecten van sociale woningbouw uit de jaren 60 en 70.

Over de Amsterdamse Houthavens

De Houthavens van Amsterdam ondergaat een ware metamorfose. Vroeger losten vrachtschepen met hout uit heel Europa hier hun lading. Nu is het gebied een fantastische plek om te wonen. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied, evenals scholen, sportscholen, trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen aan het water.

Onze buurtspecialist over Amsterdam Zuid-Oost

Amsterdam Zuid-Oost is een wijk in Amsterdam waar een mix van verschillende culturen en nationaliteiten samenkomen. Een van de grootste highlights van Amsterdam Zuid-Oost is het Amsterdamse Bos. Het is een groot stadspark met meer dan 1.000 hectare aan bossen, weiden, meren en parken. Hier kun je het gehele jaar door wandelen, fietsen, roeien, zwemmen en golfen. Een andere hotspot is het stadion van de voetbalclub Ajax, Johan Cruijff ArenA. Die bevindt zich overigens midden in de Bijlmermeer, dat bekendstaat om haar unieke architectuur en grote hoeveelheid hoogbouw. Verder zijn er veel leuke plekken om te eten en drinken, zoals het Bijlmerpark Theater, een groot theatercomplex met vele activiteiten en voorstellingen.

Onze buurtspecialist over Amsterdam Zuid

Amsterdam Zuid is een wijk in Amsterdam, Nederland. Het is een van de meest welvarende wijken in de stad en wordt vaak beschreven als een chique en rustige buurt. De wijk is bekend om haar brede, statige lanen, prachtige grachten en historische gebouwen. De bekende Museumkwartier, met onder andere het Rijksmuseum, is gelegen in Amsterdam Zuid. Ook vindt u hier veel internationale organisaties en bedrijven gevestigd. De wijk biedt ook veel groen, zoals het Vondelpark en het Beatrixpark. Amsterdam Zuid is een populaire wijk om te wonen vanwege de nabijheid van het centrum en de vele winkels, restaurants en cafes in de omgeving.

Onze buurtspecialist over Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is een diverse en multiculturele buurt met een aantal populaire bezienswaardigheden en hotspots. De dappermarkt is er hier een van. Hier komt een mengelmoes van verschillende culturen samen. Ook het alom bekende Oosterpark met z’n kenmerkende rozentuin en grote vijver is onderdeel van Amsterdam Oost. En tussen het Oosterpark en de dappermarkt bevindt zich het Tropenmuseum waar cultuur en geschiedenis samenkomen. Over het algemeen is Amsterdam Oost een stijlvolle en aangename buurt om te wonen. Het heeft veel historische en culturele bezienswaardigheden, een levendige sfeer, een brede diversiteit aan winkels, restaurants, bars en een aantal mooie parken. Een echte authentieke Amsterdamse buurt.

Onze buurtspecialist over Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is een buurt gelegen aan de Noordkant van het IJ en ligt recht tegenover het centrum van Amsterdam. De buurt is bekend om zijn industriële geschiedenis, met oude fabrieken en scheepswerven die nu zijn omgebouwd tot hippe en trendy wooncomplexen, kantoren en culturele instellingen. Een van de grootste highlights van Amsterdam Noord is het EYE Filmmuseum, dat een indrukwekkende collectie films toont en een prachtig uitzicht biedt over de stad en het IJ. Ook is er het NDSM-werf, een oude scheepswerf die nu een cultureel erfgoed is, met street art, kunstgaleries, een bioscoop, een microbrouwerij en vele pop-up evenementen en festivals. Een andere hotspot is het A'DAM Toren, waar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de stad vanuit de revolving observation deck, of proeven van lokale gerechten en drankjes in het restaurant op de 21e verdieping. Daarnaast zijn er veel leuke plekken om te eten en drinken in de buurt, zoals Pllek, een gezellig restaurant en bar op het IJ, of het Brouwerij 't IJ, een brouwerij die beroemd is om zijn speciaalbieren. Al met al heeft de buurt veel nieuwe restaurants, bars en winkels, evenals veel groen en water. Amsterdam Noord is een unieke en interessante buurt in Amsterdam, met veel te zien en te doen.

Onze buurtspecialist over Amsterdam Oud-West

Amsterdam Oud-West is een wijk in Amsterdam, gelegen ten westen van het Centrum van de stad. Het is een populaire buurt met een levendige sfeer en veel historische en culturele bezienswaardigheden. Ook vind je hier veel winkels, café’s en restaurants zoals Brouwerij ‘t IJ en de Westermarkt. Op de Westermarkt is iedere zaterdag een boerenmarkt en iedere zondag een biologische markt. En vergeet het Anne Frank Huis niet. Dit is hét monument van de tweede wereldoorlog waar het verhaal van Anne Frank en haar familie heeft afgespeeld.

Onze buurtspecialist over Amsterdam

Amsterdam Centrum is het hart van de stad en omvat de beroemde grachtengordel. De grachtengordel is een unesco werelderfgoed en bestaat uit een aantal historische grachten met monumentale panden en bruggen. Het is een van de meest populaire toeristische attracties in Amsterdam en biedt veel te zien en te doen. En dat is niet het enige dat het Centrum van Amsterdam zo mooi maakt. Met De Dam, De Jordaan, het Rijksmuseum, de Heineken Experience en De Negen Straatjes is het centrum van Amsterdam een van de mooiste buurten van de wereld. Amsterdam Centrum en de Grachtengordel zijn een must-see voor iedereen die de stad bezoekt. Het biedt een unieke sfeer, historische bezienswaardigheden, culturele highlights, een levendige sfeer, en een mix van traditionele en moderne attracties.

Contact informatie

Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van het Rijksmuseum.
Wij zijn gevestigd aan de Weteringschans 143, 1017 SE Amsterdam.
U kunt ons telefonisch bereiken op 020 210 2466! Of u kunt ons
mailen naar [email protected]

direct contact

Meest gestelde vragen aan een makelaar in Amsterdam

Hoe werkt het verkopen van een huis via een makelaar in Amsterdam?

Als eigenaar van een woning in Amsterdam kun je besluiten om hulp in te schakelen bij het verkopen ervan. Een makelaar in Amsterdam is opgeleid om je te helpen bij het verkoopproces en zorgt ervoor dat jouw huis aan zoveel mogelijk geïnteresseerden getoond wordt. Een makelaar regelt bijvoorbeeld de bezichtigingen, onderhandelingen en de juridische afwikkeling van de verkoop. Als Amsterdam at Home doen wij dat op een geheel eigen werkwijze. Hierover kunt u alles vinden op de pagina verkoopmakelaar.

Hoe bepaalt u de waarde van mijn huis?

De makelaar bepaalt de waarde van jouw woning door verschillende factoren te overwegen, zoals de locatie, grootte, staat en bouwjaar van de woning. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de huizenprijzen in de omgeving en de vraag op de woningmarkt. De makelaar zal ook jouw woning bekijken en een waardebepaling uitvoeren. U kunt ook online uw woningwaarde berekenen via onze handige online rekentool!

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een makelaar in Amsterdam?

De kosten voor het inschakelen van een makelaar verschillen per makelaar. Vaak wordt er een vast bedrag afgesproken voor de verkoopbegeleiding, of een percentage van de verkoopopbrengst. Het is verstandig om vooraf duidelijke afspraken te maken over de kosten zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Voor het aankopen van een woning werken wij via een no-cure no-pay principe. U betaalt ons pas wanneer wij uw droomhuis voor u hebben aangekocht.

Hoe verloopt het verkoopproces precies?

Amsterdam at Home heeft een eigentijdse en unieke werkwijze. Hoe dit werkt kunt u vinden op de pagina verkoopmakelaar. Kort samengevat begint het verkoopproces met het bepalen van de waarde van de woning. Daarna wordt er een verkoopstrategie bepaald en wordt de woning gepresenteerd aan geïnteresseerden. Wanneer er een serieuze koper is, zal de makelaar onderhandelingen voeren en een koopovereenkomst opstellen. Tot slot regelt de makelaar de juridische afwikkeling van de verkoop en de overdracht van de woning.

Hoe presenteert u mijn huis aan potentiële kopers?

De makelaar zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van jouw woning, zoals foto's en een uitgebreide omschrijving op verschillende websites en platforms. Daarnaast kunnen wij, indien gewenst, ook kijken naar social media campagnes, e-mailmarketing of plaatsing op Rightmove. Tot slot kan er een virtuele of fysieke bezichtiging georganiseerd worden. Het doel is om zo veel mogelijk geïnteresseerden aan te trekken voor jouw woning.

Hoeveel tijd neemt het om mijn huis te verkopen?

De tijd die het verkoopt van jouw huis neemt, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de vraag op de woningmarkt, de staat van de woning, de locatie en de prijs. Gemiddeld duurt het verkopen van een woning via een makelaar in Amsterdam ongeveer 2-3 maanden. Hoe het staat met de huizenmarkt in Amsterdam? Daar hebben wij een eigen pagina voor gemaakt.

Hoe wordt de prijs van mijn huis vastgesteld?

De prijs van jouw woning wordt vastgesteld door rekening te houden met verschillende factoren, zoals de waardebepaling, de huizenprijzen in de omgeving en de vraag op de woningmarkt. De makelaar zal met jou de prijs bespreken en jou adviseren over een realistische verkoopprijs. Ook kunt u online uw woningwaarde berekenen via onze handige rekentool. Let wel op, dit is een schatting gebaseerd op werkelijke prijzen.

Wat is het verschil tussen verkopen via een makelaar en verkopen via een particuliere verkoop?

Bij verkopen via een makelaar ben je verzekerd van professionele begeleiding bij het verkoopproces. Een makelaar heeft kennis en ervaring in het verkopen van woningen en kan je helpen bij het bepalen van de waarde, onderhandelingen en de juridische afwikkeling. Bij een particuliere verkoop ben je zelf verantwoordelijk voor het verkoopproces en moet je dus zelf kennis en ervaring hebben op dit gebied.

Wat zijn de voordelen van verkopen via een makelaar in Amsterdam?

Een makelaar in Amsterdam kan je helpen bij het bepalen van de waarde, de verkoopstrategie, de presentatie van de woning en de onderhandelingen met kopers. Ook kan een makelaar zorgen voor een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs, aangezien ze over kennis en ervaring beschikken en een groter bereik hebben. Daarnaast regelt een makelaar de juridische afwikkeling van de verkoop en bespaart je daarmee tijd en moeite.

Wat is een energielabel en is deze verplicht?

Een energielabel laat aan de hand van klassen (A++ t/m G) en door verschillende kleuren (Groen t/m Rood) weer hoe energiezuinig het object is in vergelijking met andere woningen van zijn soort. Deze wordt opgesteld aan de hand van een gecertificeerde energielabel adviseur. Een energielabel is verplicht bij verkoop van een woning (met uitzondering van speciale gevallen).

Kunnen makelaars in Amsterdam ook helpen bij het vinden van een nieuwe woning?

Ja, makelaars in Amsterdam kunnen je ook helpen bij het vinden van een nieuwe woning. Ze kennen het woningaanbod in Amsterdam en kunnen je adviseren over de verschillende woonwijken en de bijbehorende huizenprijzen. Daarnaast kunnen ze bezichtigingen regelen en onderhandelingen voeren over de aankoop van de nieuwe woning.