Uw makelaar in Holysloot

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Holysloot inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Het vraagt namelijk om heel wat papier- en organisatiewerk. Dankzij de hulp van een makelaar verloopt dat hele proces vlot en vertrouwt u op onderbouwd advies. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze proactieve makelaars in Holysloot

Vraag naar de expertise van een makelaar in Holysloot? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. U bent zeker van een proactieve aanpak bij al onze makelaars. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk deel van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We hebben daarom een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze advertenties op Funda altijd in het Engels geschreven en heeft onze website Engelse en Spaanse pagina’s. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

De onlinestrategie van onze makelaars in Holysloot

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in Holysloot een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische e-mail contacteren;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt getoond aan een grote, relevante doelgroep door onze doelgerichte campagnes. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

De werkmethode die onze makelaars in Holysloot hanteren is voornamelijk datagedreven. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. In het rapport staat onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Hoeveel transacties er zijn gedaan;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

Onze makelaars in Holysloot zijn buurtspecialisten

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Amsterdam at Home baseert zich op de meest recente woningmarktcijfers om uw woningwaarde online te berekenen. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Holysloot hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien rekent u op een persoonlijke service en staat u in direct contact met ons. Kortom, een succesrecept!

Bij Amsterdam at Home werken we daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. Om de beste prijs voor uw woning te realiseren, zetten we al onze middelen en inzichten in. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Download dan alvast de cijfers over uw favoriete buurt of bereken online uw woningwaarde.

Vraag woningmarktcijfers aan van Holysloot

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport