De juiste makelaar aan het IJplein voor u

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar aan het IJplein is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. Dat alles combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Het unieke datamodel van onze makelaars aan het IJplein

De werkmethode die onze makelaars aan het IJplein hanteren is voornamelijk datagedreven. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Het aantal transacties van de voorbije drie maanden;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Als enige datagedreven makelaar in de stad zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven om zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Makelaars aan het IJplein met een proactieve aanpak

Heeft u binnenkort hulp nodig van een makelaar aan het IJplein? Dan maakt u met Amsterdam at Home de juiste keuze. Onze makelaars hebben allen een proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Verder adverteren we altijd in het Engels op Funda en is er een Engelse en Spaanse versie van onze website. Zo wordt geen enkele doelgroep vergeten. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Onze onlinestrategie

Onze makelaar aan het IJplein doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Makelaar aan het IJplein én buurtspecialist

De buurten van Amsterdam zijn stuk voor stuk uniek. Hetzelfde geldt voor de woningwaarde van de huizen in de verschillende buurten. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar een eigen buurt heeft, kunnen wij u persoonlijk én accuraat advies geven. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Zo hoort onze makelaar aan het IJplein als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

De makelaars bij Amsterdam at Home werken proactief, datagedreven en persoonlijk. We benutten onze middelen en inzichten maximaal om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bereken dan online alvast de waarde van uw huis is of bekijk de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage.

Vraag woningmarktcijfers aan van IJplein

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport