Uw makelaar in de Kolenkitbuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Kolenkitbuurt in de arm nemen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Dankzij de hulp van een makelaar verloopt dat hele proces vlot en vertrouwt u op onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home mag u zich verwachten aan een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. We gebruiken al onze troeven om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Elke makelaar in de Kolenkitbuurt is een buurtspecialist

Geen enkele buurt in Amsterdam is gelijk, ze zijn allemaal uniek. Dat geldt ook voor de woningwaarde, die varieert per buurt. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde met een woningwaardecheck door zich te baseren op de meest recente woningmarktcijfers. Om u het meest accurate advies te geven, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Kolenkitbuurt in de wijk Bos en Lommer hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. Alle elementen voor succes zijn aanwezig!

De onlinestrategie van onze makelaars in de Kolenkitbuurt

U vertrouwt op een veelzijdige onlinestrategie wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in de Kolenkitbuurt. Enkele middelen binnen onze aanpak zijn:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Een automatische mail naar +10.000 potentiële kopers in onze grote database;
 • Promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes spreken een grote, relevante doelgroep aan. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars in de Kolenkitbuurt werken volgens een datagedreven aanpak. Dat biedt een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Wat de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

De proactieve aanpak van onze makelaars in de Kolenkitbuurt

Bent u op zoek naar een makelaar in de Kolenkitbuurt? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder adverteren we altijd in het Engels op Funda en is er een Engelse en Spaanse variant van onze website. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Proactief, datagedreven en persoonlijk. Dat is Makelaar Amsterdam at Home in drie woorden. We zetten al onze middelen en expertise in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag samenwerken met ons? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.

Vraag woningmarktcijfers aan van Kolenkitbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport