Vind uw nieuwe woning met onze makelaar in het Museumkwartier

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in het Museumkwartier? U maakt hiermee een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Dankzij de hulp van een makelaar verloopt dat hele proces vlot en vertrouwt u op onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. We gebruiken al onze troeven om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De proactieve aanpak van onze makelaars in het Museumkwartier

Zoekt u naar een makelaar in het Museumkwartier? Dan bent u bij Amsterdam at Home aan het goede adres. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We hebben daarom een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Het unieke datamodel van onze makelaars in het Museumkwartier

De werkmethode die onze makelaars in het Museumkwartier hanteren is voornamelijk datagedreven. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. In een kwartaalrapportage bundelen we de recentste woningprijzen in uw buurt. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Hoeveel een woning gemiddeld kost;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

Makelaar in het Museumkwartier én buurtspecialist

De buurten van Amsterdam zijn stuk voor stuk uniek. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in het Museumkwartier als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Een onlinestrategie als makelaar in het Museumkwartier

Wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in het Museumkwartier, dan mag u vertrouwen op een veelzijdige onlinestrategie. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische mail contacteren;
 • Promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Bij Amsterdam at Home werken we proactief, datagedreven en persoonlijk. Om de beste prijs voor uw woning te realiseren, zetten we al onze middelen en inzichten in. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bereken dan online alvast de waarde van uw huis is of bekijk de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage.

Vraag woningmarktcijfers aan van Museumkwartier

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport