Op zoek naar een makelaar in Ransdorp?

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
U maakt een verstandige keuze wanneer u een makelaar in Ransdorp in de arm neemt wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home mag u zich verwachten aan een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien weten onze buurtspecialisten als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. We gooien al onze troeven in de strijd om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De onlinestrategie van onze makelaars in Ransdorp

Onze makelaar in Ransdorp doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Enkele van onze middelen zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes spreken een grote, relevante doelgroep aan. Hierdoor bent u zeker van een maximaal bereik én resultaat.

Elke makelaar in Ransdorp is een buurtspecialist

Elke buurt is uniek in Amsterdam. Dat geldt ook voor de woningwaarde, die varieert per buurt. Amsterdam at Home baseert zich op de meest recente woningmarktcijfers om uw woningwaarde online te berekenen. Om u van het meest accurate advies te voorzien, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar in Ransdorp zo als eerste op de hoogte. Verder garanderen we een persoonlijke service en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Onze makelaars in Ransdorp gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in Ransdorp werken volgens een datagedreven aanpak. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage verzamelen we alle informatie over de evolutie van de woningprijzen in uw buurt. U leest er onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Omdat we als enige makelaar in de stad werken met een eigen datamodel, zijn we in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Onze proactieve makelaars in Ransdorp

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in Ransdorp? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats behoren tot een groot deel van de Amsterdamse huizenmarkt en mogen niet ontbreken als doelgroep. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan beide partijen tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. We benutten onze middelen en inzichten maximaal om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Ransdorp

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport