Uw makelaar in de Schinkelbuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Schinkelbuurt in de arm nemen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er hoort namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij. Een makelaar geeft u hierover onderbouwd advies en laat het hele proces vlot verlopen. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. We gebruiken al onze troeven om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Schinkelbuurt

De werkmethode van onze makelaars in de Schinkelbuurt is voornamelijk datagedreven. Cijfers liegen immers niet. Hierdoor leggen we u een eerlijk en realistisch beeld van de huizenmarkt voor. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. In het rapport staat onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Het aantal transacties van de voorbije drie maanden;
 • Wat er gemiddeld overboden wordt in Amsterdam.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

Onze proactieve makelaars in de Schinkelbuurt

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in de Schinkelbuurt? Dan is Amsterdam at Home de juiste keuze voor u. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats nemen namelijk een groot deel in van de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Onze makelaars in de Schinkelbuurt zijn buurtspecialisten

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Dat is ook zo voor de woningwaarde van de huizen. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde met een woningwaardecheck door zich te baseren op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Schinkelbuurt weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Makelaar in de Schinkelbuurt met een onlinestrategie

Wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in de Schinkelbuurt, dan mag u vertrouwen op een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. Zo behalen we een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. We benutten onze middelen en inzichten maximaal om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bereken alvast online de waarde van uw woning of download de cijfers over uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Schinkelbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport