Uw makelaar in Amstelveen

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in Amstelveen in de arm te nemen. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Dankzij de hulp van een makelaar verloopt dat hele proces vlot en vertrouwt u op onderbouwd advies. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze proactieve makelaars in Amstelveen

Hulp nodig van een makelaar in Amstelveen? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hebben allen een proactieve aanpak. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats vormen namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom hebben we een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze advertenties op Funda altijd in het Engels geschreven en heeft onze website Engelse en Spaanse vertalingen. Zo wordt geen enkele doelgroep vergeten. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Makelaar in Amstelveen én buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Bij Amsterdam at Home heeft u de mogelijkheid uw woningwaarde online te laten berekenen. Hiervoor baseren we ons op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, waardoor we als geen ander weten wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, hoort onze makelaar in Amstelveen het zo als eerste. Verder garanderen we een persoonlijke service en korte lijnen. Kortom, een recept voor succes!

Onze onlinestrategie

Onze makelaar in Amstelveen verkoopt uw woning via een veelzijdige onlinestrategie. Onze aanpak omvat onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische mail contacteren;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes zorgen we ervoor dat uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep. Uw huis heeft zo een maximaal bereik én resultaat.

Het unieke datamodel van onze makelaars in Amstelveen

De werkmethode van onze makelaars in Amstelveen is voornamelijk datagedreven. Cijfers liegen immers niet en bieden u een realistisch beeld van de huizenmarkt. In een kwartaalrapportage volgen we de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op. Het rapport vertelt u onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Het aantal transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

De makelaars bij Amsterdam at Home werken daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. We zetten al onze middelen en expertise in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag samenwerken met ons? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Amstelveen

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Amstelveen