Uw makelaar in Amsterdam Nieuw-West

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in Nieuw-West in de arm te nemen. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Dat hele proces verloopt vlotter dankzij het onderbouwde advies van een makelaar. Amsterdam at Home heeft voor u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt klaarstaan. Bovendien zijn onze buurtspecialisten als eerste op de hoogte over alles wat er speelt in uw favoriete wijk. Al deze troeven combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze proactieve makelaars in Nieuw-West

Op zoek naar een makelaar in Nieuw-West? Dan is Amsterdam at Home de juiste keuze voor u. Onze makelaars hebben allen een proactieve aanpak. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse versie. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan beide partijen tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Het unieke datamodel van onze makelaars in Nieuw-West

De werkmethode van onze makelaars in Nieuw-West is voornamelijk datagedreven. Cijfers liegen immers niet. Hierdoor leggen we u een eerlijk en realistisch beeld van de huizenmarkt voor. We volgen de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op in een kwartaalrapportage. Het rapport vertelt u onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Het aantal transacties dat plaatsvond het afgelopen kwartaal;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Als enige datagedreven makelaar in de stad zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven om zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Een onlinestrategie als makelaar in Nieuw-West

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in Nieuw-West een veelzijdige onlinestrategie. Enkele van onze middelen zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische mail;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Onze makelaars in Nieuw-West zijn buurtspecialisten

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Dat is ook zo voor de woningwaarde van de huizen. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde met een woningwaardecheck door zich te baseren op de meest recente woningmarktcijfers. Om u van het meest accurate advies te voorzien, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Nieuw-West weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Proactief, datagedreven en persoonlijk. Dat is Amsterdam at Home in drie woorden. We benutten onze middelen en inzichten maximaal om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Wilt u samenwerken met ons? Download alvast het kwartaalrapport van uw favoriete buurt of bereken uw woningwaarde online.

Als makelaar in Nieuw-west werken wij ook in Geuzenveld, Nieuw-sloten, Osdorp, Overtoomsveld, Slotermeer, Slotervaart en Westlandgracht

Vraag woningmarktcijfers aan van Nieuw-West

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport