Uw NVM makelaar in Amsterdam Noord

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Amsterdam Noord inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Dat hele proces verloopt vlotter dankzij het onderbouwde advies van een makelaar. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Al onze makelaars in Amsterdam hebben hun eigen buurt toegewezen. Zij weten als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. We combineren al onze troeven om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Voor zowel aan- als verkoop!

Benieuwd naar de waarde van uw woning in Amsterdam Noord? Doe de online woningwaarde check!

De-verschillende-winkelcentra-in-Amsterdam-noord

Onze proactieve makelaars in Amsterdam Noord

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in Amsterdam Noord? Dan is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hebben allen een proactieve aanpak. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK en zijn we NVM Certified Expat broker. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo bereiken we elke mogelijke doelgroep. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan beide partijen tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Makelaar in Amsterdam Noord met een onlinestrategie

Om uw woning te verkopen, gebruikt onze makelaar in Noord een veelzijdige onlinestrategie. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Automatische mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes spreken een grote, relevante doelgroep aan. Zo bereiken we maximale aandacht én resultaat voor uw huis.

Onze makelaars in Amsterdam Noord gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in Noord volgen een datagedreven aanpak. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. In een kwartaalrapportage verzamelen we alle informatie over de evolutie van de woningprijzen in uw buurt. In het rapport staat onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt;
 • Wat het gemiddelde kostenplaatje is voor een woning;
 • Hoeveel transacties er in het voorbije kwartaal zijn gedaan;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

Als enige datagedreven makelaar in de stad geven wij u onderbouwd advies dat de hoogst mogelijke prijs voor uw woning realiseert.

Download het recentste kwartaalrapport met woningprijzen uit uw buurt.

Makelaar in Amsterdam Noord én buurtspecialist

Alle buurten in Amsterdam zijn uniek. Hetzelfde geldt voor de woningwaarde van de huizen in de verschillende buurten. Bij Amsterdam at Home heeft u de mogelijkheid uw woningwaarde online te laten berekenen. Hiervoor baseren we ons op de meest recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor een eigen buurt, zodat zij u het meest accurate advies kunnen geven. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Noord hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. Een recept voor succes!

Amsterdam at Home in drie woorden? Proactief, datagedreven en persoonlijk. We gebruiken al onze middelen en expertise om een maximaal resultaat te behalen voor uw woning. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.

Amsterdam Noord is de parel aan de andere kant van het IJ!

Wonen in Amsterdam Noord? Dan kies je voor een unieke combinatie van stedelijke charme, groene oases en een rijkdom aan culturele en recreatieve voorzieningen. Meer een uit de kluiten gewassen dorp waar nog gewoon goedemorgen tegen elkaar wordt gezegd. Zo typeert onze makelaar en buurtspecialist Kaylee het tenminste.

Waarom wonen in Amsterdam Noord?

Amsterdam Noord heeft een gevarieerde demografie, met een mix van gezinnen, jonge professionals en creatievelingen die samen een dynamische en levendige gemeenschap vormen. De buurt is de afgelopen jaren enorm veranderd, met een gestage toestroom van nieuwe bewoners die de traditionele volksbuurten verrijken met een verfrissende en eigentijdse vibe. Ook is het stadsdeel is goed verbonden met de rest van Amsterdam dankzij de veerponten over het IJ, die gratis en frequent pendelen tussen verschillende locaties in Noord en het centrum. De Noord/Zuidlijn, de nieuwste metrolijn in de stad, zorgt ook voor een snelle en gemakkelijke verbinding met de rest van de stad. Hierdoor is Amsterdam Noord een aantrekkelijke plek voor forenzen die van het beste van twee werelden willen genieten: rust en ruimte dicht bij het bruisende centrum van Amsterdam.

Metrostation in Amsterdam Noord

Winkelcentra, lokale markten en andere voorzieningen

En ook qua voorzieningen kom je in Amsterdam Noord niets te kort. Tal van winkelcentra, zoals het winkelcentrum Boven ‘t Y, en lokale markten zoals de Van der Pekmarkt, waar u verse producten en ambachtelijke lekkernijen kunt vinden. En ook heeft stadsdeel heeft een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars, waar u kunt genieten van alles. Van traditionele Nederlandse gerechten tot exotische lekkernijen.

De buurt is bijzonder aantrekkelijk voor gezinnen, dankzij de overvloed aan scholen, kinderopvangcentra en speeltuinen. Daarnaast zijn er tal van sportfaciliteiten, zoals zwembaden en sportclubs, die zorgen voor een gezonde en actieve levensstijl voor de bewoners.
Groene ruimtes zijn een belangrijk kenmerk van Amsterdam Noord. Het Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam, is een populaire bestemming voor wandelaars, hardlopers en natuurliefhebbers. Er zijn ook vele parken, zoals het Noorderpark en het Schellingwouderpark, die een ontspannen sfeer bieden waarin u kunt genieten van het buitenleven en de frisse lucht.

De-groene-ruimtes-in-Amsterdam-Noord

Alle makelaars van Amsterdam at Home

Als makelaar in het Amsterdam Noord werken wij ook in Banne buiksloot, Buikslotermeer, Ransdorp, Schellingwoude, Holysloot, IJplein, Kadoelen, Oostzanerwerf, Tuindorp, Volewijck en de Waterlandpleinbuurt

Vraag woningmarktcijfers aan van Amsterdam Noord

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Amsterdam Noord