Vind uw nieuwe woning met onze makelaar in Amsterdam Oost

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in Amsterdam Oost is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning wil aankopen. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Dat hele proces verloopt vlotter dankzij het onderbouwde advies van een makelaar in Amsterdam Oost. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Bovendien zijn onze buurtspecialisten als eerste op de hoogte over alles wat er speelt in uw favoriete wijk. We combineren al onze troeven om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning in Amsterdam Oost? Doe de online woningwaarde check!

Onze online strategie

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige online strategie van onze makelaar in Amsterdam Oost. Onze aanpak omvat onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische e-mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning in Oost getoond aan een grote, relevante doelgroep. Hierdoor bent u zeker van een maximaal bereik én resultaat.

Elke makelaar in Amsterdam Oost is een buurtspecialist

Elke buurt is uniek in Amsterdam. Dat geldt ook voor de woningwaarde, die varieert per buurt. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaarde check. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers in Amsterdam Oost. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Amsterdam Oost is zo als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien rekent u op een persoonlijke service en staat u in direct contact met ons. Alle elementen voor succes zijn aanwezig!

De weesperzijde in Amsterdam Oost

Onze proactieve makelaars in Oost

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam Oost? Dan maakt u met Amsterdam at Home de juiste keuze. Onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Zo vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats zijn namelijk deel van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Op die manier bereiken we elke doelgroep met onze woningen. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Onze makelaars in Amsterdam Oost gebruiken uniek datamodel

De werkmethode die onze makelaars in Amsterdam Oost hanteren is voornamelijk datagedreven. Cijfers liegen immers niet en bieden u een realistisch beeld van de huizenmarkt. In de kwartaalrapportage van Amsterdam Oost volgen we de evolutie van de woningprijzen in die buurt nauwkeurig op. U leest in het rapport onder andere:

 • Wat de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Hoeveel u nu gemiddeld moet betalen voor een woning;
 • Hoeveel transacties er in het voorbije kwartaal zijn gedaan;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren. En dat heeft in de afgelopen jaren z’n vruchten afgeworpen!

Amsterdam at Home is proactief, datagedreven en persoonlijk. We benutten onze middelen en inzichten maximaal om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Graag met ons samenwerken? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.

Als makelaar in Amsterdam Oost werken wij ook in De Dapperbuurt, Oosterparkbuurt en de Transvaalbuurt

Wonen in Amsterdam Oost betekent wonen in een levendige en bruisende buurt!

Als u op zoek bent naar een woning in Amsterdam, is Amsterdam Oost een uitstekende keuze. Deze charmante wijk, gelegen aan de oostkant van de stad, heeft veel te bieden aan haar bewoners en bezoekers. Van een rijke culturele mix tot een breed scala aan voorzieningen, er zijn tal van redenen waarom u zich thuis zult voelen in deze bruisende buurt.

Te beginnen met het diverse- en multiculturele karakter. Deze levendige wijk is een mengelmoes van nationaliteiten en culturen. Dit zorgt voor een unieke en gezellige sfeer. Hier treft u een verscheidenheid aan mensen, van jonge professionals tot gezinnen en studenten. Deze mix van achtergronden zorgt voor een dynamische- en inspirerende omgeving waar u zich snel thuis zult voelen.

Amsterdam Oost heeft een breed scala aan voorzieningen die bijdragen aan de leefbaarheid en het woongenot. Zo zijn er diverse winkelstraten, zoals de Javastraat en de Linnaeusstraat, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen, maar ook voor de gezellige boetieks en speciaalzaken waar Amsterdam bekend om staat. En dan nog de Dappermarkt. Een van de bekendste markten van Amsterdam. Het biedt een keur aan verse producten, kleding en huishoudelijke artikelen en natuurlijk ‘Nederlands beste broodje döner!

Een van de gezellige terrassen in Amsterdam oost

En dan nog de talloze parken en groene ruimtes zoals het Oosterpark en het Flevopark. Hier kunt u heerlijk kunt ontspannen, picknicken of sporten. Ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de vele galerieën, musea en culturele instellingen die de wijk rijk is. Voorbeelden hiervan zijn het Tropenmuseum en de Muiderpoort. Bovendien is er een breed scala aan cafés, restaurants en bars, waar u kunt genieten van de verschillende keukens uitalle windstreken. Van gezellige eetcafés tot chique restaurants; er is voor ieder wat wils. De bruisende uitgaansgelegenheden en de diverse evenementen die het hele jaar door plaatsvinden, zorgen ervoor dat er altijd iets te doen is in deze levendige wijk!

Vraag woningmarktcijfers aan van Amsterdam Oost

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Amsterdam Oost