Uw makelaar in Amsterdam Zuid-Oost

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Amsterdam Zuid-Oost in de arm nemen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Het vraagt namelijk om heel wat papier- en organisatiewerk. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home kunt u rekenen op een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. We combineren al onze troeven om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Elke makelaar in Amsterdam Zuid-Oost is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Dat geldt ook voor de woningwaarde, die wisselt per buurt. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, waardoor we als geen ander weten wat er speelt op de markt. Zo hoort onze makelaar in Amsterdam Zuid-Oost als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Kortom, een succesrecept!

De proactieve aanpak van onze makelaars in Amsterdam Zuid-Oost

Bent u dringend op zoek naar een makelaar in Zuid-Oost? Dan is Amsterdam at Home de juiste keuze voor u. U bent zeker van een proactieve aanpak bij al onze makelaars. Ze vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan beide partijen tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Onze makelaars in Amsterdam Zuid-Oost gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in Amsterdam Zuid-Oost volgen een datagedreven aanpak. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. We volgen de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op in een kwartaalrapportage. U leest in het rapport onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Het aantal transacties in het voorbije kwartaal;
 • Wat er gemiddeld overboden wordt in Amsterdam.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Onze onlinestrategie

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in Amsterdam Zuid-Oost een veelzijdige onlinestrategie. Enkele middelen binnen onze aanpak zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • Het promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes spreken een grote, relevante doelgroep aan. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. We benutten al onze middelen en expertise maximaal om het beste resultaat voor uw woning te behalen. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in het kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.

Als makelaar in het Amsterdam Zuid-Oost werken wij ook in de Bijlmer, Driemond, Holendrecht, Diemen en Duivendrecht.

Anouk

Uw makelaar in
Amsterdam Zuid-Oost

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Amsterdam Zuid-Oost

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Amsterdam Zuid-Oost