Kies Amsterdam at Home als makelaar in Amsterdam Zuid

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties

Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in Amsterdam Zuid in de arm te nemen. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Een makelaar neemt het hele proces uit handen en staat u bij met onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home wacht u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien zijn onze buurtspecialisten als eerste op de hoogte over alles wat er speelt in uw favoriete wijk. We combineren al onze troeven om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Elke makelaar in Amsterdam Zuid is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Hetzelfde geldt voor de woningwaarde van de huizen in de verschillende buurten. Amsterdam at Home baseert zich op de meest recente woningmarktcijfers om uw woningwaarde online te berekenen. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Amsterdam Zuid is zo als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Onze makelaars in Amsterdam Zuid gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in Amsterdam Zuid hebben een voornamelijk datagedreven werkmethode. Cijfers liegen immers niet, waardoor we u een realistisch beeld van de huizenmarkt kunnen schetsen. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs bedraagt;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Hoeveel transacties er zijn gedaan;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

De onlinestrategie van onze makelaars in Amsterdam Zuid

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in Amsterdam Zuid een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Hierdoor behalen we een maximaal resultaat voor uw huis.

De proactieve aanpak van onze makelaars in Amsterdam Zuid

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam Zuid? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Ze vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats zijn namelijk met grote getale aanwezig op de Amsterdamse huizenmarkt en mogen niet ontbreken als doelgroep. We hebben daarom een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Zo wordt geen enkele doelgroep vergeten. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

De makelaars bij Amsterdam at Home werken daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. We zetten al onze middelen en expertise in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.

Als makelaar in het Amsterdam Zuid werken wij ook in Apollobuurt, Hoofddorppleinbuurt, Museumkwartier, Prinses Irenebuurt, Schinkelbuurt, Stadionbuurt, Vondelbuurt en het Willemspark.

Wouter

Uw makelaar in
Amsterdam Zuid

Wouter Thöne

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Amsterdam Zuid

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Amsterdam Zuid