De juiste makelaar in de Apollobuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in de Apollobuurt? U maakt hiermee een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Dankzij de hulp van een makelaar verloopt dat hele proces vlot en vertrouwt u op onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home kunt u rekenen op een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze onlinestrategie

Om uw woning te verkopen, gebruikt onze makelaar in de Apollobuurt een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Een automatische mail naar +10.000 potentiële kopers in onze grote database;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Hierdoor bent u zeker van een maximaal bereik én resultaat.

De proactieve aanpak van onze makelaars in de Apollobuurt

Vraag naar de expertise van een makelaar in de Apollobuurt? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We hebben daarom een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse variant. Zo bereiken we elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Apollobuurt

De werkmethode die onze makelaars in de Apollobuurt hanteren is voornamelijk datagedreven. Cijfers liegen immers niet. Hierdoor leggen we u een eerlijk en realistisch beeld van de huizenmarkt voor. In een kwartaalrapportage verzamelen we alle informatie over de evolutie van de woningprijzen in uw buurt. Het rapport bevat data over onder andere:

 • De gemiddelde prijs per vierkante meter;
 • Hoeveel u voor een woning betaalt;
 • Hoeveel transacties er zijn gedaan;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Als enige datagedreven makelaar in de stad zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven om zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Elke makelaar in de Apollobuurt is een buurtspecialist

Alle buurten in Amsterdam zijn uniek. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Om u het meest accurate advies te geven, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, hoort onze makelaar in de Apollobuurt het zo als eerste. Daarnaast zorgen we voor een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een recept voor succes!

Amsterdam at Home is daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. Om de beste prijs voor uw woning te realiseren, zetten we al onze middelen en expertise in. Graag met ons samenwerken? Download dan alvast de cijfers over uw favoriete buurt of bereken online uw woningwaarde.
Wouter

Uw makelaar in
Apollobuurt

Wouter Thöne

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Apollobuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport