Vind uw nieuwe woning in Banne Buiksloot

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in Banne Buiksloot? U maakt hiermee een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Dankzij onderbouwde adviezen zorgt een makelaar ervoor dat het hele proces vlot verloopt. Amsterdam at Home heeft voor u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt klaarstaan. Bovendien zijn onze buurtspecialisten als eerste op de hoogte over alles wat er speelt in uw favoriete wijk. Al deze troeven combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De onlinestrategie van onze makelaars in Banne Buiksloot

Wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in Banne Buiksloot, dan mag u vertrouwen op een veelzijdige onlinestrategie. Enkele middelen binnen onze aanpak zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Een automatische mail naar +10.000 potentiële kopers in onze grote database;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Onze makelaars in Banne Buiksloot zijn buurtspecialisten

Alle buurten in Amsterdam zijn uniek. Hetzelfde geldt voor de woningwaarde van de huizen in de verschillende buurten. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaardecheck. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar in Banne Buiksloot zo als eerste op de hoogte. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Kortom, een succesrecept!

Makelaars in Banne Buiksloot met een proactieve aanpak

Heeft u binnenkort hulp nodig van een makelaar in Banne Buiksloot? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Hierdoor vallen ze terug op een groot bestand aan potentiële kopers, ook in het buitenland. Expats vormen namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We werken daarom samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse versie. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Onze makelaars beheersen tot slot de Engelse taal goed. Dat maakt het onderhandelen met potentiële (buitenlandse) kopers gemakkelijker.

Het unieke datamodel van onze makelaars in Banne Buiksloot

Onze makelaars in Banne Buiksloot volgen een datagedreven aanpak. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. In een kwartaalrapportage verzamelen we alle informatie over de evolutie van de woningprijzen in uw buurt. Het rapport vertelt u onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Hoeveel u nu gemiddeld moet betalen voor een woning;
 • Het aantal transacties dat plaatsvond het afgelopen kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Omdat we als enige makelaar in de stad werken met een eigen datamodel, zijn we in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

De makelaars bij Amsterdam at Home werken daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. We benutten onze middelen en expertise maximaal om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Graag met ons samenwerken? Bekijk dan alvast online wat uw woning waard is of download het kwartaalrapport met recente cijfers over uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Banne Buiksloot

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport