De juiste makelaar in Bijlmer-Centrum voor u

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Bijlmer-Centrum inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Met een makelaar geeft u het hele proces uit handen en vertrouwt u op onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home mag u zich verwachten aan een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien zijn onze buurtspecialisten als eerste op de hoogte over alles wat er speelt in uw favoriete wijk. Dat alles combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

De werkmethode die onze makelaars in Bijlmer-Centrum hanteren is voornamelijk datagedreven. Dat biedt een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. Het rapport bevat data over onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

Omdat we als enige makelaar in de stad werken met een eigen datamodel, zijn we in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Makelaars in Bijlmer-Centrum met een proactieve aanpak

Heeft u binnenkort hulp nodig van een makelaar in Bijlmer-Centrum? Dan is Amsterdam at Home de juiste keuze voor u. Onze makelaars houden van een proactieve aanpak. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan beide partijen tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Onze makelaars in Bijlmer-Centrum zijn buurtspecialisten

In Amsterdam is elke buurt uniek. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde met een woningwaardecheck door zich te baseren op de meest recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor een eigen buurt, zodat zij u het meest accurate advies kunnen geven. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Bijlmer-Centrum hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. We zetten alles op alles om er een succes van te maken.

Onze onlinestrategie

Om uw woning te verkopen, gebruikt onze makelaar in Bijlmer-Centrum een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep dankzij onze doelgerichte campagnes. Zo bereiken we maximale aandacht én resultaat voor uw huis.

Amsterdam at Home is daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. We gebruiken al onze middelen en inzichten om een maximaal resultaat te behalen voor uw woning. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bereken dan online alvast de waarde van uw huis is of bekijk de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage.
Anouk

Uw makelaar in
Bijlmer-Centrum

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Bijlmer-Centrum

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport