Kies Amsterdam at Home als makelaar in Bijlmer-Oost

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in Bijlmer-Oost is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Dankzij de hulp van een makelaar verloopt dat hele proces vlot en vertrouwt u op onderbouwd advies. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Onze buurtspecialisten weten trouwens als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Elke makelaar in Bijlmer-Oost is een buurtspecialist

In Amsterdam is elke buurt uniek. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Zo hoort onze makelaar in Bijlmer-Oost als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast vertrouwt u op een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een succesrecept!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars in Bijlmer-Oost volgen een datagedreven aanpak. Cijfers liegen immers niet en bieden u een realistisch beeld van de huizenmarkt. In een kwartaalrapportage verzamelen we alle informatie over de evolutie van de woningprijzen in uw buurt. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

De onlinestrategie van onze makelaars in Bijlmer-Oost

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige onlinestrategie van onze makelaar in Bijlmer-Oost. Enkele middelen binnen onze aanpak zijn:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Een automatische e-mail naar +10.000 potentiële kopers in onze grote database;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Makelaars in Bijlmer-Oost met een proactieve aanpak

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in Bijlmer-Oost? Dan maakt u met Amsterdam at Home de juiste keuze. Onze makelaars hanteren namelijk een proactieve aanpak. Hierdoor beschikken ze over een groot bestand aan potentiële kopers. Dit in het binnenland, maar ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder adverteren we altijd in het Engels op Funda en is er een Engelse en Spaanse variant van onze website. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Onze makelaars beheersen tot slot de Engelse taal goed. Dat maakt het onderhandelen met potentiële (buitenlandse) kopers gemakkelijker.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. We benutten al onze middelen en inzichten maximaal om het beste resultaat voor uw woning te realiseren. Graag met ons samenwerken? Download dan alvast de cijfers over uw favoriete buurt of bereken online uw woningwaarde.
Anouk

Uw makelaar in
Bijlmer-Oost

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Bijlmer-Oost

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport