Uw makelaar in de Binnenstad

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in de Binnenstad in de arm te nemen. Er hoort namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Onze buurtspecialisten weten trouwens als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Een onlinestrategie als makelaar in de Binnenstad

Onze makelaar in de Binnenstad doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische e-mail contacteren;
 • Promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Zo bereiken we maximale aandacht én resultaat voor uw huis.

De proactieve aanpak van onze makelaars in de Binnenstad

Bent u op zoek naar een makelaar in de Binnenstad? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hebben allen een proactieve aanpak. Hierdoor beschikken ze over een groot bestand aan potentiële kopers. Dit in het binnenland, maar ook in het buitenland. Expats zijn namelijk deel van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, zodat we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers beide partijen een optimale service kunnen bieden.

Onze makelaars in de Binnenstad gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in de Binnenstad werken volgens een datagedreven aanpak. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. In een kwartaalrapportage bundelen we de recentste woningprijzen in uw buurt. In het rapport staat onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Wat het gemiddelde kostenplaatje is voor een woning;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Elke makelaar in de Binnenstad is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Om de woningwaarde te berekenen, baseert Amsterdam at Home zich op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar een eigen buurt heeft, kunnen wij u persoonlijk én accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, waardoor we als geen ander weten wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Binnenstad weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast vertrouwt u op een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een recept voor succes!

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en inzichten. Graag beroep doen op onze expertise? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.

Vraag woningmarktcijfers aan van Binnenstad

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Binnenstad