Op zoek naar een makelaar op Borneo-eiland?

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar op Borneo-eiland inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt? Dat is een verstandige beslissing. Er hoort namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk en de omgeving als geen ander. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars op Borneo-eiland werken volgens een datagedreven aanpak. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage bundelen we de recentste woningprijzen in uw buurt. In het rapport staat onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Als enige datagedreven makelaar in de stad zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven om zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Onze proactieve makelaars op Borneo-eiland

Heeft u binnenkort hulp nodig van een makelaar op Borneo-eiland? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse variant. Zo bereiken we elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels. Hierdoor bieden we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers een optimale service.

Makelaar op Borneo-eiland én buurtspecialist

De buurten van Amsterdam zijn stuk voor stuk uniek. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor een eigen buurt, zodat zij u het meest accurate advies kunnen geven. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, hoort onze makelaar op Borneo-eiland het zo als eerste. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een recept voor succes!

Onze onlinestrategie

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige onlinestrategie van onze makelaar op Borneo-eiland. Enkele van onze middelen zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar onze grote database van meer dan 10.000 potentiële kopers;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. Zo behalen we een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Amsterdam at Home in drie woorden? Proactief, datagedreven en persoonlijk. We spreken al onze middelen en inzichten aan om de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Download dan alvast de cijfers over uw favoriete buurt of bereken online uw woningwaarde.
Anouk

Uw makelaar in
Borneo-eiland

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Borneo-eiland

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport