De juiste makelaar in Bos en Lommer

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Bos en Lommer inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. We gooien al onze troeven in de strijd om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Makelaar in Bos en Lommer met een onlinestrategie

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige onlinestrategie van onze makelaar in Bos en Lommer. Enkele middelen binnen onze aanpak zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische e-mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • Het promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. Hierdoor bent u zeker van een maximaal bereik én resultaat.

Onze makelaars in Bos en Lommer zijn buurtspecialisten

Alle buurten in Amsterdam zijn uniek. Dat is ook zo voor de woningwaarde van de huizen. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde met een woningwaardecheck door zich te baseren op de meest recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor een eigen buurt, zodat zij u het meest accurate advies kunnen geven. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Zo hoort onze makelaar in Bos en Lommer als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Makelaars in Bos en Lommer met een proactieve aanpak

Zoekt u naar een makelaar in Bos en Lommer? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Ze vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars in Bos en Lommer hebben een voornamelijk datagedreven werkmethode. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Hoeveel u nu gemiddeld moet betalen voor een woning;
 • Hoeveel transacties er in het voorbije kwartaal zijn gedaan;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Als enige datagedreven makelaar in de stad geven wij u onderbouwd advies dat de hoogst mogelijke prijs voor uw woning realiseert.

Amsterdam at Home in drie woorden? Proactief, datagedreven en persoonlijk. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en inzichten. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Download alvast het kwartaalrapport van uw favoriete buurt of bereken uw woningwaarde online.

Als makelaar in het Bos en Lommer werken wij ook in Landlust, Kolenkitbuurt en het Erasmuspark

Vraag woningmarktcijfers aan van Bos en Lommer

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Bos en Lommer