Vind uw nieuwe woning in Buikslotermeer

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in Buikslotermeer in de arm te nemen. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Een makelaar geeft u hierover onderbouwd advies en laat het hele proces vlot verlopen. Bij Amsterdam at Home wacht u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De onlinestrategie van onze makelaars in Buikslotermeer

Onze makelaar in Buikslotermeer verkoopt uw woning via een veelzijdige onlinestrategie. Enkele middelen binnen onze aanpak zijn:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische e-mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt getoond aan een grote, relevante doelgroep door onze doelgerichte campagnes. Hierdoor bent u zeker van een maximaal bereik én resultaat.

Onze proactieve makelaars in Buikslotermeer

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in Buikslotermeer? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hanteren namelijk een proactieve aanpak. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We werken daarom samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Zo wordt geen enkele doelgroep vergeten. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Onze makelaars in Buikslotermeer gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in Buikslotermeer volgen een datagedreven aanpak. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. U leest er onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Het aantal transacties dat plaatsvond het afgelopen kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Makelaar in Buikslotermeer én buurtspecialist

Alle buurten in Amsterdam zijn uniek. Ook de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Om u het meest accurate advies te geven, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Zo hoort onze makelaar in Buikslotermeer als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. Een recept voor succes!

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. Om de beste prijs voor uw woning te realiseren, zetten we al onze middelen en expertise in. Graag bij ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bereken dan online alvast de waarde van uw huis is of bekijk de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage.

Vraag woningmarktcijfers aan van Buikslotermeer

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport