Vind uw nieuwe woning met onze makelaar in Buitenveldert-Oost

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Buitenveldert-Oost in de arm nemen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Dat alles combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Het unieke datamodel van onze makelaars in Buitenveldert-Oost

Onze makelaars in Buitenveldert-Oost volgen een datagedreven aanpak. Dat biedt een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op. Het rapport vertelt u onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Wat het gemiddelde kostenplaatje is voor een woning;
 • Hoeveel transacties er zijn gedaan;
 • Wat er gemiddeld overboden wordt in Amsterdam.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

De onlinestrategie van onze makelaars in Buitenveldert-Oost

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in Buitenveldert-Oost een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes spreken een grote, relevante doelgroep aan. Hierdoor behalen we een maximaal resultaat voor uw huis.

Makelaars in Buitenveldert-Oost met een proactieve aanpak

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in Buitenveldert-Oost? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats vormen namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Op die manier bereiken we elke doelgroep met onze woningen. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels. Hierdoor bieden we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers een optimale service.

Onze makelaars in Buitenveldert-Oost zijn buurtspecialisten

In Amsterdam is elke buurt uniek. Dat is ook zo voor de woningwaarde van de huizen. Amsterdam at Home baseert zich op de meest recente woningmarktcijfers om uw woningwaarde online te berekenen. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar in Buitenveldert-Oost zo als eerste op de hoogte. Verder garanderen we een persoonlijke service en korte lijnen. Kortom, een recept voor succes!

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. We zetten al onze middelen en inzichten in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag samenwerken met ons? Bereken dan online alvast de waarde van uw huis is of bekijk de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage.
Danique

Uw makelaar in
Buitenveldert-Oost

Danique

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Buitenveldert-Oost

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport