Kies Amsterdam at Home als makelaar in Buitenveldert-West

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Buitenveldert-West inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Een makelaar geeft u hierover onderbouwd advies en laat het hele proces vlot verlopen. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Dat alles combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze makelaars in Buitenveldert-West gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in Buitenveldert-West werken met een uniek datamodel, dat u alleen bij Amsterdam at Home vindt. Cijfers liegen immers niet. Hierdoor leggen we u een eerlijk en realistisch beeld van de huizenmarkt voor. In een kwartaalrapportage verzamelen we alle informatie over de evolutie van de woningprijzen in uw buurt. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs bedraagt;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Elke makelaar in Buitenveldert-West is een buurtspecialist

Geen enkele buurt in Amsterdam is gelijk, ze zijn allemaal uniek. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaardecheck. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar een eigen buurt heeft, kunnen wij u persoonlijk én accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar in Buitenveldert-West zo als eerste op de hoogte. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Een onlinestrategie als makelaar in Buitenveldert-West

Wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in Buitenveldert-West, dan mag u vertrouwen op een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische mail;
 • Promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Uw huis heeft zo een maximaal bereik én resultaat.

Makelaars in Buitenveldert-West met een proactieve aanpak

Heeft u binnenkort hulp nodig van een makelaar in Buitenveldert-West? Dan bent u bij Amsterdam at Home aan het goede adres. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats nemen namelijk een groot deel in van de Amsterdamse huizenmarkt. We werken daarom samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder adverteren we altijd in het Engels op Funda en is er een Engelse en Spaanse versie van onze website. Zo bereiken we elke mogelijke doelgroep. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Amsterdam at Home in drie woorden? Proactief, datagedreven en persoonlijk. We zetten al onze middelen en inzichten in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bereken dan online alvast de waarde van uw huis is of bekijk de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage.
Danique

Uw makelaar in
Buitenveldert-West

Danique

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Buitenveldert-West

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport