De juiste makelaar in Buitenveldert voor u

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Buitenveldert in de arm nemen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home wacht u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. We gooien al onze troeven in de strijd om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Elke makelaar in Buitenveldert is een buurtspecialist

Alle buurten in Amsterdam zijn uniek. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen wisselt per buurt. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaardecheck. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor een eigen buurt, zodat zij u het meest accurate advies kunnen geven. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Buitenveldert hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Onze onlinestrategie

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige onlinestrategie van onze makelaar in Buitenveldert. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Een automatische mail naar +10.000 potentiële kopers in onze grote database;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. Zo bereiken we maximale aandacht én resultaat voor uw huis.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

De werkmethode van onze makelaars in Buitenveldert is voornamelijk datagedreven. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs bedraagt;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

De proactieve aanpak van onze makelaars in Buitenveldert

Vraag naar de expertise van een makelaar in Buitenveldert? Dan bent u bij Amsterdam at Home aan het goede adres. Onze makelaars hanteren namelijk een proactieve aanpak. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats vormen namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse versie. Op die manier begrijpt elke doelgroep ons woningaanbod. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Proactief, datagedreven en persoonlijk. Dat is Amsterdam at Home in drie woorden. Om de beste prijs voor uw woning te realiseren, zetten we al onze middelen en expertise in. Graag bij ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Download dan alvast de cijfers over uw favoriete buurt of bereken online uw woningwaarde.

Als makelaar in Buitenveldert werken wij ook in Buitenveldert-Oost en Buitenveldert-west.

Vraag woningmarktcijfers aan van Buitenveldert

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport