Uw makelaar in het Centrum

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in het Centrum inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er is namelijk heel wat papier- en organisatiewerk aan verbonden. Dat hele proces verloopt vlotter dankzij het onderbouwde advies van een makelaar. Bij Amsterdam at Home kunt u rekenen op een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Dat alles combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De proactieve aanpak van onze makelaars in het Centrum

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in het Centrum? Dan bent u bij Amsterdam at Home aan het goede adres. U bent zeker van een proactieve aanpak bij al onze makelaars. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder adverteren we altijd in het Engels op Funda en is er een Engelse en Spaanse variant van onze website. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan beide partijen tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Elke makelaar in het Centrum is een buurtspecialist

De buurten van Amsterdam zijn stuk voor stuk uniek. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde met een woningwaardecheck door zich te baseren op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Onze makelaar in het Centrum weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Alle elementen voor succes zijn aanwezig!

De onlinestrategie van onze makelaars in het Centrum

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige onlinestrategie van onze makelaar in het Centrum. We wenden ons onder andere tot:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Uw huis heeft zo een maximaal bereik én resultaat.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Bij Amsterdam at Home werken onze makelaars in het Centrum volgens een datagedreven aanpak. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. In het rapport leest u onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Het aantal transacties dat plaatsvond het afgelopen kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Als enige datagedreven makelaar in de stad zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven om zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en expertise. Graag met ons samenwerken? Bereken alvast online de waarde van uw woning of download de cijfers over uw favoriete buurt. Als makelaar in het centrum werken wij ook in de binnenstad, Czaar peterbuurt, Grachtengordel, de Jordaan, Nieuwmarkt, Oostelijke eilanden en kadijken, Plantagebuurt , Westelijke Eilanden, en de Weteringschansbuurt

Vraag woningmarktcijfers aan van Centrum

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Centrum