Op zoek naar een makelaar op Cruquiuseiland?

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar op Cruquiuseiland is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home wacht u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars op Cruquiuseiland werken volgens een datagedreven aanpak. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. In het rapport leest u onder andere:

 • De gemiddelde prijs per vierkante meter;
 • Hoeveel u voor een woning betaalt;
 • Hoeveel transacties er in het voorbije kwartaal zijn gedaan;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

De onlinestrategie van onze makelaars op Cruquiuseiland

Onze makelaar op Cruquiuseiland verkoopt uw woning via een veelzijdige onlinestrategie. Onze aanpak omvat onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes zorgen we ervoor dat uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep. Zo bereiken we maximale aandacht én resultaat voor uw huis.

Elke makelaar op Cruquiuseiland is een buurtspecialist

Geen enkele buurt in Amsterdam is gelijk, ze zijn allemaal uniek. Dat is ook zo voor de woningwaarde van de huizen. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaardecheck. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Zo hoort onze makelaar op Cruquiuseiland als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder garanderen we een persoonlijke service en korte lijnen. We zetten alles op alles om er een succes van te maken.

Onze proactieve makelaars op Cruquiuseiland

Op zoek naar een makelaar op Cruquiuseiland? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hebben allen een proactieve aanpak. Hierdoor vallen ze terug op een groot bestand aan potentiële kopers, ook in het buitenland. Expats vormen namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Proactief, datagedreven en persoonlijk. Dat is Amsterdam at Home in drie woorden. We benutten onze middelen en expertise maximaal om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Graag bij ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.
Anouk

Uw makelaar in
Cruquiuseiland

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Cruquiuseiland

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport