De juiste makelaar in de Czaar Peterbuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in de Czaar Peterbuurt? U maakt hiermee een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home wacht u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien zijn onze buurtspecialisten als eerste op de hoogte over alles wat er speelt in uw favoriete wijk. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze makelaars in de Czaar Peterbuurt gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in de Czaar Peterbuurt volgen een datagedreven aanpak. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. We volgen de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op in een kwartaalrapportage. U leest in het rapport onder andere:

 • Wat de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Hoeveel u nu gemiddeld moet betalen voor een woning;
 • Het aantal transacties van de voorbije drie maanden;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

Elke makelaar in de Czaar Peterbuurt is een buurtspecialist

Geen enkele buurt in Amsterdam Centrum is gelijk, ze zijn allemaal uniek. Ook de woningwaarde van de huizen wisselt per buurt. Bij Amsterdam at Home heeft u de mogelijkheid uw woningwaarde online te laten berekenen. Hiervoor baseren we ons op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Zo hoort onze makelaar in de Czaar Peterbuurt als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Onze proactieve makelaars in de Czaar Peterbuurt

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in de Czaar Peterbuurt? Dan is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars houden van een proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder zijn onze advertenties op Funda altijd in het Engels geschreven en heeft onze website Engelse en Spaanse vertalingen. Zo wordt geen enkele doelgroep vergeten. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels. Hierdoor bieden we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers een optimale service.

De onlinestrategie van onze makelaars in de Czaar Peterbuurt

Om uw woning te verkopen, gebruikt onze makelaar in de Czaar Peterbuurt een veelzijdige onlinestrategie. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • Het promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Uw huis heeft zo een maximaal bereik én resultaat.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. We zetten al onze middelen en expertise in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.
Anouk

Uw makelaar in
Czaar Peterbuurt

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Czaar Peterbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport