Vind uw nieuwe woning in de Da Costabuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in de Da Costabuurt in de arm te nemen. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Een makelaar geeft u hierover onderbouwd advies en laat het hele proces vlot verlopen. Bij Amsterdam at Home mag u zich verwachten aan een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk en de omgeving als geen ander. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Makelaar in de Da Costabuurt én buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Ook de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde met een woningwaardecheck door zich te baseren op de meest recente woningmarktcijfers. Om u het meest accurate advies te geven, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar in de Da Costabuurt zo als eerste op de hoogte. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. We zetten alles op alles om er een succes van te maken.

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Da Costabuurt

Onze makelaars in de Da Costabuurt werken volgens een datagedreven aanpak. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs bedraagt;
 • Hoeveel u gemiddeld betaalt voor een woning;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

Omdat we als enige makelaar in de stad werken met een eigen datamodel, zijn we in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

De onlinestrategie van onze makelaars in de Da Costabuurt

Wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in de Da Costabuurt, dan mag u vertrouwen op een veelzijdige onlinestrategie. Onze aanpak omvat onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische e-mail;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep dankzij onze doelgerichte campagnes. Zo behalen we een maximaal bereik én resultaat voor uw huis in Amsterdam West.

De proactieve aanpak van onze makelaars in de Da Costabuurt

Zoekt u naar een makelaar in Amsterdam, en specifiek in de Da Costabuurt? Dan is Amsterdam at Home de juiste keuze voor u. Onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats zijn namelijk in grote getale aanwezig op de Amsterdamse huizenmarkt en mogen niet ontbreken als doelgroep. We hebben daarom een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels. Hierdoor bieden we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers een optimale service.

Amsterdam at Home in drie woorden? Proactief, datagedreven en persoonlijk. We benutten al onze middelen en inzichten maximaal om het beste resultaat voor uw woning te realiseren. Graag samenwerken met ons? Download dan alvast de cijfers over uw favoriete buurt of bereken online uw woningwaarde.
Anouk

Uw makelaar in
Da Costabuurt

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Da Costabuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport