Vind uw nieuwe woning met onze makelaar in de Dapperbuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
U maakt een verstandige keuze wanneer u een makelaar in de Dapperbuurt in de arm neemt wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Dat hele proces verloopt vlotter dankzij het onderbouwde advies van een makelaar. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. Dat alles combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Een onlinestrategie als makelaar in de Dapperbuurt

Onze makelaar in de Dapperbuurt doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Het promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes spreken een grote, relevante doelgroep aan. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Makelaars in de Dapperbuurt met een proactieve aanpak

Zoekt u naar een makelaar in de Dapperbuurt? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats vormen namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom hebben we een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo begrijpt elke doelgroep welke woningen we aanbieden. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Makelaar in de Dapperbuurt én buurtspecialist

Alle buurten in Amsterdam zijn uniek. Dat geldt ook voor de woningwaarde, die wisselt per buurt. Bij Amsterdam at Home heeft u de mogelijkheid uw woningwaarde online te laten berekenen. Hiervoor baseren we ons op de meest recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor één specifieke buurt. Hierdoor kunnen zij u persoonlijk en vooral accuraat advies geven. Ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen zorgen ervoor dat onze makelaars als geen ander weten wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Dapperbuurt weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien rekent u op een persoonlijke service en staat u in direct contact met ons. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Dapperbuurt

Onze makelaars in de Dapperbuurt werken met een uniek datamodel, dat u alleen bij Amsterdam at Home vindt. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. In het rapport staat onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Hoeveel u gemiddeld betaalt voor een woning;
 • Het aantal transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

De makelaars bij Amsterdam at Home werken proactief, datagedreven en persoonlijk. Om de beste prijs voor uw woning te realiseren, zetten we al onze middelen en expertise in. Graag met ons samenwerken? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.
Anouk

Uw makelaar in
Dapperbuurt

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Dapperbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport