De juiste makelaar in De Baarsjes voor u

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in De Baarsjes is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Dat hele proces verloopt vlotter dankzij het onderbouwde advies van een makelaar. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze proactieve makelaars in De Baarsjes

Heeft u binnenkort hulp nodig van een makelaar in De Baarsjes? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. U bent zeker van een proactieve aanpak bij al onze makelaars. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats nemen namelijk een groot deel in van de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder adverteren we altijd in het Engels op Funda en is er een Engelse en Spaanse variant van onze website. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, zodat we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers beide partijen een optimale service kunnen bieden.

Het unieke datamodel van onze makelaars in De Baarsjes

Onze makelaars in De Baarsjes werken met een uniek datamodel, dat u alleen bij Amsterdam at Home vindt. Dat biedt een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. Het rapport bevat data over onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Het aantal transacties dat plaatsvond het afgelopen kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

Makelaar in De Baarsjes met een onlinestrategie

Om uw woning te verkopen, gebruikt onze makelaar in De Baarsjes een veelzijdige onlinestrategie. Onze aanpak omvat onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische e-mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes zorgen we ervoor dat uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Elke makelaar in De Baarsjes is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar een eigen buurt heeft, kunnen wij u persoonlijk én accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, waardoor we als geen ander weten wat er speelt op de markt. Zo hoort onze makelaar in De Baarsjes als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. We zetten alles op alles om er een succes van te maken.

Amsterdam at Home is proactief, datagedreven en persoonlijk. We gebruiken al onze middelen en inzichten om een maximaal resultaat te behalen voor uw woning. Graag beroep doen op onze expertise? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.

Als makelaar in De Baarsjes werken wij ook in De krommerdt, Hoofdweg, de Van Galenbuurt en de Inidschebuurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van De Baarsjes

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in De Baarsjes