Kies Amsterdam at Home als makelaar in De Krommerdt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in De Krommerdt is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er hoort namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij. Dankzij onderbouwde adviezen zorgt een makelaar ervoor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home mag u zich verwachten aan een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. We gebruiken al onze troeven om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Elke makelaar in De Krommerdt is een buurtspecialist

Geen enkele buurt in Amsterdam is gelijk, ze zijn allemaal uniek. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Zo hoort onze makelaar in De Krommerdt als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Makelaar in De Krommerdt met een onlinestrategie

U vertrouwt op een veelzijdige onlinestrategie wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in De Krommerdt. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische e-mail contacteren;
 • Het promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep dankzij onze doelgerichte campagnes. Zo bereiken we maximale aandacht én resultaat voor uw huis.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Bij Amsterdam at Home werken onze makelaars in De Krommerdt volgens een datagedreven aanpak. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. We volgen de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op in een kwartaalrapportage. In het rapport staat onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Het aantal transacties van de voorbije drie maanden;
 • Wat er gemiddeld overboden wordt in Amsterdam.

Omdat we als enige makelaar in de stad werken met een eigen datamodel, zijn we in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

De proactieve aanpak van onze makelaars in De Krommerdt

Zoekt u naar een makelaar in De Krommerdt? Dan is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats zijn namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We hebben daarom een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. We gebruiken al onze middelen en inzichten om een maximaal resultaat te behalen voor uw woning. Graag bij ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bereken dan online alvast de waarde van uw huis is of bekijk de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage.

Vraag woningmarktcijfers aan van De Krommerdt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport