Uw makelaar in De Pijp

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in De Pijp inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De proactieve aanpak van onze makelaars in De Pijp

Bent u op zoek naar een makelaar in De Pijp? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Verder zijn onze advertenties op Funda altijd in het Engels geschreven en heeft onze website Engelse en Spaanse pagina’s. Zo wordt geen enkele doelgroep vergeten. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels. Hierdoor bieden we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers een optimale service.

Onze makelaars in De Pijp zijn buurtspecialisten

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor een eigen buurt, zodat zij u het meest accurate advies kunnen geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, waardoor we als geen ander weten wat er speelt op de markt. Onze makelaar in De Pijp hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. Een recept voor succes!

Onze makelaars in De Pijp gebruiken uniek datamodel

Bij Amsterdam at Home werken onze makelaars in De Pijp volgens een datagedreven aanpak. Cijfers liegen immers niet, waardoor we u een realistisch beeld van de huizenmarkt kunnen schetsen. In een kwartaalrapportage bundelen we de recentste woningprijzen in uw buurt. U leest er onder andere:

 • Wat de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Het aantal transacties dat plaatsvond het afgelopen kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Als enige datagedreven makelaar in de stad geven wij u onderbouwd advies dat de hoogst mogelijke prijs voor uw woning realiseert.

De onlinestrategie van onze makelaars in De Pijp

Onze makelaar in De Pijp doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische mail naar onze grote database van meer dan 10.000 potentiële kopers;
 • Promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. Hierdoor behalen we een maximaal resultaat voor uw huis.

De makelaars bij Amsterdam at Home werken daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en expertise. Wilt u samenwerken met ons? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.

Als makelaar in De Pijp werken wij ook in De Diamantbuurt, de Oude Pijp en de Nieuwe Pijp

Vraag woningmarktcijfers aan van De Pijp

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in De Pijp