Op zoek naar een makelaar in de Diamantbuurt?

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in de Diamantbuurt is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het vraagt namelijk om heel wat papier- en organisatiewerk. Met een makelaar geeft u het hele proces uit handen en vertrouwt u op onderbouwd advies. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. We gooien al onze troeven in de strijd om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze makelaars in de Diamantbuurt zijn buurtspecialisten

Elke buurt is uniek in Amsterdam. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaardecheck. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers. Om u van het meest accurate advies te voorzien, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Diamantbuurt weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Onze onlinestrategie

Onze makelaar in de Diamantbuurt doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. We wenden ons onder andere tot:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische mail contacteren;
 • Het promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes zorgen we ervoor dat uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep. Zo bereiken we maximale aandacht én resultaat voor uw huis.

Makelaars in de Diamantbuurt met een proactieve aanpak

Bent u op zoek naar een makelaar in de Diamantbuurt? Dan maakt u met Amsterdam at Home de juiste keuze. Onze makelaars hanteren namelijk een proactieve aanpak. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo bereiken we elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars in de Diamantbuurt hebben een voornamelijk datagedreven werkmethode. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. In een kwartaalrapportage volgen we de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op. U leest in het rapport onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Hoeveel transacties er in het voorbije kwartaal zijn gedaan;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

Amsterdam at Home in drie woorden? Proactief, datagedreven en persoonlijk. Om de beste prijs voor uw woning te realiseren, zetten we al onze middelen en inzichten in. Graag beroep doen op onze expertise? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Diamantbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport