De juiste makelaar in Diemen

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Diemen inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt? Dat is een verstandige beslissing. Er hoort namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij. Met een makelaar geeft u het hele proces uit handen en vertrouwt u op onderbouwd advies. Amsterdam at Home heeft voor u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt klaarstaan. Onze buurtspecialisten weten trouwens als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. We combineren al onze troeven om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze makelaars in Diemen gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in Diemen werken volgens een datagedreven aanpak. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Hoeveel u nu gemiddeld moet betalen voor een woning;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Elke makelaar in Diemen is een buurtspecialist

De buurten van Amsterdam zijn stuk voor stuk uniek. Ook de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Om u het meest accurate advies te geven, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen zorgen ervoor dat onze makelaars als geen ander weten wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar in Diemen zo als eerste op de hoogte. Daarnaast vertrouwt u op een persoonlijke benadering en korte lijnen. We zetten alles op alles om er een succes van te maken.

Onze proactieve makelaars in Diemen

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in Diemen? Vertrouw dan op Amsterdam at Home. Onze makelaars hanteren namelijk een proactieve aanpak. Hierdoor beschikken ze over een groot bestand aan potentiële kopers. Dit in het binnenland, maar ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We werken daarom samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse variant. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Onze onlinestrategie

Onze makelaar in Diemen verkoopt uw woning via een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische e-mail;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt getoond aan een grote, relevante doelgroep door onze doelgerichte campagnes. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Proactief, datagedreven en persoonlijk. Dat is Amsterdam at Home in drie woorden. We zetten al onze middelen en inzichten in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag met ons samenwerken? Bereken alvast online de waarde van uw woning of download de cijfers over uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Diemen

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport