Vind uw nieuwe woning in Driemond

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in Driemond is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er hoort namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij. Een makelaar geeft u hierover onderbouwd advies en laat het hele proces vlot verlopen. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Onze buurtspecialisten weten trouwens als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De proactieve aanpak van onze makelaars in Driemond

Bent u op zoek naar een makelaar in Driemond? Dan maakt u met Amsterdam at Home de juiste keuze. Onze makelaars houden van een proactieve aanpak. Ze vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats zijn namelijk deel van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We hebben daarom een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo begrijpt elke doelgroep welke woningen we aanbieden. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan beide partijen tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Onze makelaars in Driemond gebruiken uniek datamodel

De werkmethode van onze makelaars in Driemond is voornamelijk datagedreven. Dat biedt een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. U leest in het rapport onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt;
 • Hoeveel u gemiddeld betaalt voor een woning;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Wat er gemiddeld overboden wordt in Amsterdam.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Makelaar in Driemond én buurtspecialist

De buurten van Amsterdam zijn stuk voor stuk uniek. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Bij Amsterdam at Home heeft u de mogelijkheid uw woningwaarde online te laten berekenen. Hiervoor baseren we ons op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar een eigen buurt heeft, kunnen wij u persoonlijk én accuraat advies geven. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Driemond hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Makelaar in Driemond met een onlinestrategie

Om uw woning te verkopen, gebruikt onze makelaar in Driemond een veelzijdige onlinestrategie. We wenden ons onder andere tot:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische e-mail contacteren;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. Zo bereiken we maximale aandacht én resultaat voor uw huis.

Amsterdam at Home in drie woorden? Proactief, datagedreven en persoonlijk. Om de beste prijs voor uw woning te realiseren, zetten we al onze middelen en expertise in. Graag samenwerken met ons? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Driemond

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport