Vind uw nieuwe woning met onze makelaar in Duivendrecht

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Duivendrecht inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er is namelijk heel wat papier- en organisatiewerk aan verbonden. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Onze buurtspecialisten weten trouwens als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Een onlinestrategie als makelaar in Duivendrecht

Onze makelaar in Duivendrecht doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Enkele van onze middelen zijn:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Een automatische mail naar +10.000 potentiële kopers in onze grote database;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Elke makelaar in Duivendrecht is een buurtspecialist

Alle buurten in Amsterdam zijn uniek. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar een eigen buurt heeft, kunnen wij u persoonlijk én accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Zo hoort onze makelaar in Duivendrecht als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Onze proactieve makelaars in Duivendrecht

Op zoek naar een makelaar in Duivendrecht? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hebben allen een proactieve aanpak. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Zo wordt geen enkele doelgroep vergeten. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan beide partijen tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

De werkmethode van onze makelaars in Duivendrecht is voornamelijk datagedreven. Cijfers liegen immers niet en bieden u een realistisch beeld van de huizenmarkt. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. We benutten al onze middelen en expertise maximaal om het beste resultaat voor uw woning te realiseren. Graag samenwerken met ons? Bereken alvast online de waarde van uw woning of download de cijfers over uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Duivendrecht

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport