De juiste makelaar aan het Erasmuspark voor u

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar aan het Erasmuspark in de arm te nemen. Er hoort namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij. Dat hele proces verloopt vlotter dankzij het onderbouwde advies van een makelaar. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Makelaars aan het Erasmuspark met een proactieve aanpak

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar aan het Erasmuspark? Makelaar Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hebben allen een proactieve aanpak. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk in grote getale aanwezig op de Amsterdamse huizenmarkt en mogen niet ontbreken als doelgroep. Daarom hebben we een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels. Hierdoor bieden we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers een optimale service.

Onze onlinestrategie

Om uw woning te verkopen, gebruikt onze makelaar aan het Erasmuspark een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische mail contacteren;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes zorgen we ervoor dat uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep. Hierdoor bent u zeker van een maximaal bereik én resultaat.

Makelaar aan het Erasmuspark én buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Ook de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Amsterdam at Home baseert zich op de meest recente woningmarktcijfers om uw woningwaarde online te berekenen. Om u van het meest accurate advies te voorzien, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, waardoor we als geen ander weten wat er speelt op de markt. Onze makelaar aan het Erasmuspark, in de wijk Bos en lommer, hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Onze makelaars aan het Erasmuspark gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars aan het Erasmuspark werken volgens een datagedreven aanpak. Cijfers liegen immers niet. Hierdoor leggen we u een eerlijk en realistisch beeld van de huizenmarkt voor. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. In het rapport staat onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Hoeveel u gemiddeld betaalt voor een woning;
 • Het aantal transacties dat plaatsvond het afgelopen kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

Proactief, datagedreven en persoonlijk. Dat is Amsterdam at Home in drie woorden. We spreken al onze middelen en expertise aan om de beste prijs voor uw woning te realiseren. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Erasmuspark

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport