Uw makelaar in de Frederik Hendrikbuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Frederik Hendrikbuurt in de arm nemen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Een makelaar geeft u hierover onderbouwd advies en laat het hele proces vlot verlopen. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. Dat alles combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Elke makelaar in de Frederik Hendrikbuurt is een buurtspecialist

De buurten van Amsterdam zijn stuk voor stuk uniek. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Frederik Hendrikbuurt is zo als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast zorgen we voor een persoonlijke benadering en korte lijnen. We zetten alles op alles om er een succes van te maken.

Makelaars in de Frederik Hendrikbuurt met een proactieve aanpak

Op zoek naar een makelaar in de Frederik Hendrikbuurt? Dan maakt u met Amsterdam at Home de juiste keuze. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats vormen namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We hebben daarom een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder adverteren we altijd in het Engels op Funda en is er een Engelse en Spaanse versie van onze website. Zo begrijpt elke doelgroep welke woningen we aanbieden. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars in de Frederik Hendrikbuurt werken met een uniek datamodel, dat u alleen bij Amsterdam at Home vindt. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. In het rapport staat onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs bedraagt;
 • Hoeveel u voor een woning betaalt;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

De onlinestrategie van onze makelaars in de Frederik Hendrikbuurt

Onze makelaar in de Frederik Hendrikbuurt verkoopt uw woning via een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische mail;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. Uw huis heeft zo een maximaal bereik én resultaat.

Bij Amsterdam at Home werken we proactief, datagedreven en persoonlijk. We benutten al onze middelen en inzichten maximaal om het beste resultaat voor uw woning te realiseren. Graag beroep doen op onze expertise? Bereken dan online alvast de waarde van uw huis is of bekijk de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage.
Anouk

Uw makelaar in
Frederik Hendrikbuurt

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Frederik Hendrikbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport