Op zoek naar een makelaar aan het Funenpark?

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar aan het Funenpark is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er is namelijk heel wat papier- en organisatiewerk aan verbonden. Dankzij de hulp van een makelaar verloopt dat hele proces vlot en vertrouwt u op onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home mag u zich verwachten aan een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien weten onze buurtspecialisten als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Elke makelaar aan het Funenpark is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen wisselt per buurt. Om de woningwaarde te berekenen, baseert Amsterdam at Home zich op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Onze makelaar aan het Funenpark hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Onze proactieve makelaars aan het Funenpark

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar aan het Funenpark? Dan bent u bij Amsterdam at Home aan het goede adres. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk talrijk aanwezig op de Amsterdamse huizenmarkt en mogen niet ontbreken als doelgroep. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Zo begrijpt elke doelgroep welke woningen we aanbieden. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, zodat we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers beide partijen een optimale service kunnen bieden.

Makelaar aan het Funenpark met een onlinestrategie

Wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar aan het Funenpark, dan mag u vertrouwen op een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische e-mail;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes spreken een grote, relevante doelgroep aan. Zo behalen we een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Het unieke datamodel van onze makelaars aan het Funenpark

Onze makelaars aan het Funenpark werken met een uniek datamodel, dat u alleen bij Amsterdam at Home vindt. Cijfers liegen immers niet, waardoor we u een realistisch beeld van de huizenmarkt kunnen schetsen. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Hoeveel u gemiddeld betaalt voor een woning;
 • Het aantal transacties van de voorbije drie maanden;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Als enige datagedreven makelaar in de stad zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven om zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Amsterdam at Home is daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. We spreken al onze middelen en inzichten aan om de beste prijs voor uw woning te realiseren. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bereken alvast online de waarde van uw woning of download de cijfers over uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Funenpark

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Funenpark