Vind uw nieuwe woning aan de Grachtengordel

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar aan de Grachtengordel inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten weten trouwens als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. We gooien al onze troeven in de strijd om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Elke makelaar aan de Grachtengordel is een buurtspecialist

Elke buurt is uniek in Amsterdam. Dat geldt ook voor de woningwaarde, die varieert per buurt. Amsterdam at Home baseert zich op de meest recente woningmarktcijfers om uw woningwaarde online te berekenen. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Onze makelaar aan de Grachtengordel hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een succesrecept!

Makelaar aan de Grachtengordel met een onlinestrategie

U vertrouwt op een veelzijdige onlinestrategie wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar aan de Grachtengordel. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische e-mail naar onze grote database van meer dan 10.000 potentiële kopers;
 • Promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt getoond aan een grote, relevante doelgroep door onze doelgerichte campagnes. Hierdoor behalen we een maximaal resultaat voor uw huis.

De proactieve aanpak van onze makelaars aan de Grachtengordel

Heeft u nood aan expertise van een makelaar aan de Grachtengordel? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom hebben we een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Het unieke datamodel van onze makelaars aan de Grachtengordel

Onze makelaars aan de Grachtengordel, in het Centrum van Amsterdam werken volgens een datagedreven aanpak. Dat biedt een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage bundelen we de recentste woningprijzen in uw buurt. In het rapport staat onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Hoeveel u gemiddeld betaalt voor een woning;
 • Het aantal transacties in het voorbije kwartaal;
 • Wat er gemiddeld overboden wordt in Amsterdam.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Bij Amsterdam at Home werken we daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. We spreken al onze middelen en expertise aan om de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag samenwerken met ons? Bekijk dan alvast online wat uw woning waard is of download het kwartaalrapport met recente cijfers over uw favoriete buurt.
Wouter

Uw makelaar in
Grachtengordel

Wouter Thöne

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Grachtengordel

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Grachtengordel