De juiste makelaar in de Helmersbuurt voor u

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Helmersbuurt inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. We gooien al onze troeven in de strijd om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars in de Helmersbuurt werken volgens een datagedreven aanpak. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. In een kwartaalrapportage bundelen we de recentste woningprijzen in uw buurt. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs bedraagt;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Hoeveel transacties er zijn gedaan;
 • Wat er gemiddeld overboden wordt in Amsterdam.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Makelaars in de Helmersbuurt met een proactieve aanpak

Op zoek naar een makelaar in de Helmersbuurt? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hebben allen een proactieve aanpak. Hierdoor vallen ze terug op een groot bestand aan potentiële kopers, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom hebben we een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Onze makelaars in de Helmersbuurt zijn buurtspecialisten

Alle buurten in Amsterdam zijn uniek. Ook de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaardecheck. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers. Om u van het meest accurate advies te voorzien, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen zorgen ervoor dat onze makelaars als geen ander weten wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar in de Helmersbuurt zo als eerste op de hoogte. Daarnaast vertrouwt u op een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een recept voor succes!

Onze onlinestrategie

Onze makelaar in de Helmersbuurt verkoopt uw woning via een veelzijdige onlinestrategie. Onze aanpak omvat onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische mail;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes spreken een grote, relevante doelgroep aan. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en expertise. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Download alvast het kwartaalrapport van uw favoriete buurt of bereken uw woningwaarde online.
Anouk

Uw makelaar in
Helmersbuurt

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Helmersbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport