Kies Amsterdam at Home als makelaar in Holendrecht

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in Holendrecht? U maakt hiermee een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er is namelijk heel wat papier- en organisatiewerk aan verbonden. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Bovendien zijn onze buurtspecialisten als eerste op de hoogte over alles wat er speelt in uw favoriete wijk. We combineren al onze troeven om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze onlinestrategie

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in Holendrecht een veelzijdige onlinestrategie. We wenden ons onder andere tot:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Een automatische mail naar +10.000 potentiële kopers in onze grote database;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Hierdoor behalen we een maximaal resultaat voor uw huis.

Onze makelaars in Holendrecht zijn buurtspecialisten

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Dat geldt ook voor de woningwaarde, die varieert per buurt. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaardecheck. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor één specifieke buurt. Hierdoor kunnen zij u persoonlijk en vooral accuraat advies geven. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Holendrecht is zo als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

De proactieve aanpak van onze makelaars in Holendrecht

Op zoek naar een makelaar in Holendrecht? Vertrouw dan op Amsterdam at Home. Onze makelaars hebben allen een proactieve aanpak. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We werken daarom samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze advertenties op Funda altijd in het Engels geschreven en heeft onze website Engelse en Spaanse vertalingen. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan beide partijen tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Onze makelaars in Holendrecht gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in Holendrecht hebben een voornamelijk datagedreven werkmethode. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. U leest in het rapport onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Hoeveel u gemiddeld betaalt voor een woning;
 • Hoeveel transacties er zijn gedaan;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Proactief, datagedreven en persoonlijk. Dat is Amsterdam at Home in drie woorden. We benutten al onze middelen en inzichten maximaal om het beste resultaat voor uw woning te realiseren. Graag samenwerken met ons? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.
Anouk

Uw makelaar in
Holendrecht

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Holendrecht

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport