Op zoek naar een makelaar aan het Hoofddorpplein?

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
U maakt een verstandige keuze wanneer u een makelaar aan het Hoofddorpplein in de arm neemt wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home mag u zich verwachten aan een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk en de omgeving als geen ander. We gebruiken al onze troeven om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars aan het Hoofddorpplein werken met een uniek datamodel, dat u alleen bij Amsterdam at Home vindt. Cijfers liegen immers niet. Hierdoor leggen we u een eerlijk en realistisch beeld van de huizenmarkt voor. In een kwartaalrapportage volgen we de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat het gemiddelde kostenplaatje is voor een woning;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

De onlinestrategie van onze makelaars aan het Hoofddorpplein

U vertrouwt op een veelzijdige onlinestrategie wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar aan het Hoofddorpplein. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische e-mail contacteren;
 • Promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt getoond aan een grote, relevante doelgroep door onze doelgerichte campagnes. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Onze makelaars aan het Hoofddorpplein zijn buurtspecialisten

Elke buurt is uniek in Amsterdam. Dat geldt ook voor de woningwaarde, die wisselt per buurt. Om de woningwaarde te berekenen, baseert Amsterdam at Home zich op de meest recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor een eigen buurt, zodat zij u het meest accurate advies kunnen geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar aan het Hoofddorpplein als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Kortom, een recept voor succes!

De proactieve aanpak van onze makelaars aan het Hoofddorpplein

Hulp nodig van een makelaar aan het Hoofddorpplein? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars houden van een proactieve aanpak. Ze vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats vormen namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We werken daarom samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Amsterdam at Home in drie woorden? Proactief, datagedreven en persoonlijk. We benutten al onze middelen en expertise maximaal om het beste resultaat voor uw woning te realiseren. Graag beroep doen op onze expertise? Bereken dan online alvast de waarde van uw huis is of bekijk de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage.
Anouk

Uw makelaar in
Hoofddorpplein

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Hoofddorpplein

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport